Εμφάνιση αποτελεσμάτων

Προστασία κεφαλής

Σε περιβάλλοντα υψηλού κινδύνου, υπάρχει υψηλός κίνδυνος τραυματισμού στο κεφάλι όταν εργάζεστε. Γι 'αυτό είναι σημαντικό να φοράτε κατάλληλη προστασία κεφαλής. Συχνά είναι υποχρεωτική η χρήση καλύμματος κεφαλής. Τραυματισμοί στο κεφάλι μπορεί να προκληθούν από πτώση, πτώση ή εξαγωγή αντικειμένων. Μπορείτε να χτυπήσετε το κεφάλι σας, αλλά υγρά και άλλες ουσίες μπορούν επίσης να προκαλέσουν τραυματισμούς στο κεφάλι. Η χρήση προστατευτικής κεφαλής σε πολλές περιπτώσεις αποτρέπει σοβαρούς τραυματισμούς στο κεφάλι ή / και στον εγκέφαλο. Η χρήση καλύμματος κεφαλής δεν εξαρτάται από το επάγγελμα, αλλά από τους κινδύνους στο χώρο εργασίας.

Είναι υποχρεωτικό να φοράτε κράνος ασφαλείας:

 • Σε μέρη όπου αυτό υποδεικνύεται με ένα σημάδι.
 • Μέρη με αυξημένο κίνδυνο να χτυπήσουν ή να κολλήσουν στο κεφάλι.
 • Όταν υπάρχει πιθανότητα να χτυπηθεί από πτώση ή / και φέρουν αντικείμενα.
Διαβάστε περισσότερα

Με τι μπορώ να σας βοηθήσω;

Ανακαλύψτε αμέσως όλες τις τιμές και επωφεληθείτε από το πλεονέκτημά σας.

Δεν έχετε λογαριασμό;
254 προϊόν (τα)
Σελίδα:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
254 προϊόν (τα)
Σελίδα:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Πρότυπα

Όλος ο εξοπλισμός ατομικής προστασίας που καλύπτεται από την προστασία του κεφαλιού έχει δοκιμαστεί σύμφωνα με τα ισχύοντα ευρωπαϊκά πρότυπα EN. Παρακάτω θα βρείτε τα πιο σημαντικά πρότυπα:

 • ΚΑΙ 397: 2012 + A1: 2012: Βιομηχανικά κράνη ασφαλείας
 • ΚΑΙ 14052: 2012 + A1: 2012: Βιομηχανικά κράνη με υψηλό επίπεδο προστασίας
 • ΚΑΙ 50365: 2012: Ηλεκτρικά μονωτικά κράνη για χρήση σε εγκαταστάσεις χαμηλής τάσης
 • ΚΑΙ 443: 2008: Κράνη πυροσβεστών για χρήση σε κτίρια και άλλες κατασκευές
 • ΚΑΙ 12492: 2012: Εξοπλισμός ορειβατών. Κράνη για ορειβάτες και απαιτήσεις ασφάλειας και μεθόδους δοκιμών.
 • ΚΑΙ 812: 2012: Βιομηχανικά καπάκια.

Διακρίνουμε την προστασία της κεφαλής μας σε τρεις βασικούς τύπους:

 • Βιομηχανικά κράνη ασφαλείας
 • Αναρρίχηση κράνη
 • Επικάλυψη κεφαλής

Βιομηχανικά κράνη ασφαλείας

Τα κράνη βιομηχανικής ασφάλειας προορίζονται κυρίως για την προστασία του χρήστη από πτώση, πτώση ή εκτόξευση αντικειμένων και με τον τρόπο αυτό περιορισμό του εγκεφάλου και άλλων τραυματισμών στο κεφάλι. Ένα κράνος ασφαλείας αποτελείται από ένα κέλυφος κράνους, ένα γείσο, ένα εσωτερικό, ένα κάλυμμα απορρόφησης κραδασμών στις άκρες και ένα πίσω στήριγμα κεφαλής και πρέπει να διαθέτει μια επιλογή ρύθμισης. Ένα κράνος ασφαλείας πρέπει να συμμορφώνεται με το ευρωπαϊκό πρότυπο EN 397 «Βιομηχανικά κράνη ασφαλείας» και να διαθέτει σήμα CE. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην κατηγορία κράνη ασφαλείας.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να προσωποποιήσετε τα κράνη. Η εκτύπωση σε υψηλή ποιότητα δίνει στο κράνος επαγγελματική εμφάνιση. Είναι δυνατό να τοποθετήσετε ένα λογότυπο σε σχεδόν κάθε θέση της κλίμακας.

Αναρρίχηση κράνη

Σε ορισμένα έργα ο εργαζόμενος πρέπει να ψάχνει πολύ, για παράδειγμα όταν χρησιμοποιούνται τεχνικές βιομηχανικού σχοινιού Σε αυτήν την περίπτωση, συνιστάται κράνος αναρρίχησης. Τα κράνη αναρρίχησης εγγυώνται προστασία από κραδασμούς, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα EN 397 και πληρούν το πρότυπο EN 12492.

Επικάλυψη κεφαλής

Ως μέσα κάλυψης κεφαλής νοείται:

 • Καπάκια
 • Δίχτυα μαλλιών, wokkels, κλπ.
 • Κουκούλες, καπέλα και καπέλα

Καπάκια

Ένα καπάκι διάτρησης είναι ένα ελαφρώς εκτελεσμένο πώμα, εφοδιασμένο με ένα απλό εσωτερικό. Το καπάκι του άκρου προστατεύει μόνο το κεφάλι από την πρόσκρουση στατικών αντικειμένων ή κατασκευών. Το καπάκι άκρων, που ονομάζεται επίσης bumpcap, μπορεί να σχεδιαστεί ως ένα ελαφρύ πλαστικό κέλυφος με το ίδιο εσωτερικό ή ως μπέιζμπολ με σκόνη στο εξωτερικό και στο εσωτερικό ένα πλαστικό κέλυφος απευθείας στο κεφάλι. Ένα καπάκι δεν προσφέρει προστασία από πτώση αντικειμένων ή άλλους κινδύνους. Συνεπώς, δεν είναι κατάλληλα για χρήση ως κράνος ασφαλείας. Οι εκτεταμένες απαιτήσεις για το υλικό και η εκτέλεση των προφυλακτήρων αναφέρονται στο πρότυπο EN 812.

Τα μαλλιά και τα wokkels

Τα δίχτυα μαλλιών μίας χρήσης και τα wokkels δεν είναι μόνο για τη βιομηχανία τροφίμων, αλλά και για επιχειρήσεις ενοικίασης, όπου πολλοί άνθρωποι φορούν το ίδιο κράνος, όπως σε κέντρα καρτ και υπαίθριες εκδηλώσεις. Επίσης τα μαλλιά και τα wokkels είναι κατάλληλα για κουζίνες και εστιατόρια. Κάτω αναλώσιμα μπορείτε να βρείτε διαφορετικά hairnets και wokkels.

Κουκούλες, καπέλα και καπέλα

Η γκάμα μας περιέχει διαφορετικά κουκούλεςκαπέλα και καπέλα για διάφορες εφαρμογές.