Εμφάνιση αποτελεσμάτων

Προστασία κεφαλής

Σε περιβάλλοντα υψηλού κινδύνου, η πιθανότητα τραυματισμού στο κεφάλι είναι μεγάλη όταν εργάζεστε. Γι 'αυτό είναι σημαντικό να φοράτε κατάλληλη προστασία για το κεφάλι. Συχνά να φοράτε καλύμματα κεφαλής είναι επίσης υποχρεωτική. Οι τραυματισμοί στο κεφάλι μπορεί να προκληθούν από την πτώση, την πτώση ή τη λήψη αντικειμένων. Μπορείτε να χτυπήσετε το κεφάλι σας, αλλά (υγρές) ουσίες μπορεί να προκαλέσουν τραύματα στο κεφάλι. Η προστασία της κεφαλής συχνά εμποδίζει τη σοβαρή βλάβη του κεφαλιού και / ή του εγκεφάλου. Δεν εξαρτάται από το επάγγελμα να φοράει καλύμματα κεφαλής αλλά από τους κινδύνους στο χώρο εργασίας.

Είναι υποχρεωτικό να φοράτε κράνος ασφαλείας:

 • Σε μέρη όπου αυτό υποδεικνύεται με ένα σημάδι.
 • Μέρη με αυξημένο κίνδυνο να χτυπήσουν ή να κολλήσουν στο κεφάλι.
 • Όταν υπάρχει πιθανότητα να χτυπηθεί από πτώση ή / και φέρουν αντικείμενα.
Διαβάστε περισσότερα

Με τι μπορώ να σας βοηθήσω;

Ανακαλύψτε αμέσως όλες τις τιμές και επωφεληθείτε από το πλεονέκτημά σας.

Δεν έχετε λογαριασμό;
254 προϊόν (τα)
Σελίδα:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
254 προϊόν (τα)
Σελίδα:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Πρότυπα

Όλος ο εξοπλισμός ατομικής προστασίας που καλύπτεται από την προστασία του κεφαλιού έχει δοκιμαστεί σύμφωνα με τα ισχύοντα ευρωπαϊκά πρότυπα EN. Παρακάτω θα βρείτε τα πιο σημαντικά πρότυπα:

 • ΚΑΙ 397: 2012 + A1: 2012: Βιομηχανικά κράνη ασφαλείας
 • ΚΑΙ 14052: 2012 + A1: 2012: Βιομηχανικά κράνη με υψηλό επίπεδο προστασίας
 • ΚΑΙ 50365: 2012: Ηλεκτρικά μονωτικά κράνη για χρήση σε εγκαταστάσεις χαμηλής τάσης
 • ΚΑΙ 443: 2008: Κράνη πυροσβεστών για χρήση σε κτίρια και άλλες κατασκευές
 • ΚΑΙ 12492: 2012: Εξοπλισμός ορειβατών. Κράνη για ορειβάτες και απαιτήσεις ασφάλειας και μεθόδους δοκιμών.
 • ΚΑΙ 812: 2012: Βιομηχανικά καλύμματα προφυλακτήρων.

Διακρίνουμε την προστασία της κεφαλής μας σε τρεις βασικούς τύπους:

 • Βιομηχανικά κράνη ασφαλείας
 • Αναρρίχηση κράνη
 • Επικάλυψη κεφαλής

Βιομηχανικά κράνη ασφαλείας

Τα προστατευτικά κράνη βιομηχανικής προστασίας αποσκοπούν κυρίως στην προστασία του χρήστη από την πτώση, την πτώση ή την προεξέχιση αντικειμένων και, συνεπώς, τον περιορισμό των εγκεφαλικών και άλλων τραυματισμών της κεφαλής. Ένα κράνος ασφαλείας αποτελείται από ένα κέλυφος κράνους, ένα πτερύγιο, ένα εσωτερικό, ένα εξάρτημα απορρόφησης κραδασμών στις άκρες και ένα πίσω κάλυμμα κεφαλής και θα πρέπει να είναι εφοδιασμένο με δυνατότητα ρύθμισης. Το κράνος ασφαλείας πρέπει να συμμορφώνεται με το ευρωπαϊκό πρότυπο EN 397 "Βιομηχανικά κράνη ασφαλείας" και φέρει σήμανση CE. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό στην κατηγορία κράνη ασφαλείας.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να προσωποποιήσετε τα κράνη. Η εκτύπωση σε υψηλή ποιότητα δίνει στο κράνος επαγγελματική εμφάνιση. Είναι δυνατό να τοποθετήσετε ένα λογότυπο σε σχεδόν κάθε θέση της κλίμακας.

Αναρρίχηση κράνη

Σε ορισμένα έργα, ο εργαζόμενος πρέπει να κοιτάξει πολύ προς τα πάνω, για παράδειγμα εάν χρησιμοποιούνται τεχνικές βιομηχανικού σχοινιού. Σε αυτή την περίπτωση συνιστάται αναρρίχηση κράνος. Τα κράνη αναρρίχησης εγγυώνται προστασία από κραδασμούς σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα EN 397 και συμμορφώνονται με το πρότυπο EN 12492.

Επικάλυψη κεφαλής

Ως μέσα κάλυψης κεφαλής νοείται:

 • Καπάκια
 • Δίχτυα μαλλιών, wokkels, κλπ.
 • Κουκούλες, καπέλα και καπέλα

Καπάκια

Ένα καπάκι διάτρησης είναι ένα ελαφρώς εκτελεσμένο πώμα, εφοδιασμένο με ένα απλό εσωτερικό. Το καπάκι του άκρου προστατεύει μόνο το κεφάλι από την πρόσκρουση στατικών αντικειμένων ή κατασκευών. Το καπάκι άκρων, που ονομάζεται επίσης bumpcap, μπορεί να σχεδιαστεί ως ένα ελαφρύ πλαστικό κέλυφος με το ίδιο εσωτερικό ή ως μπέιζμπολ με σκόνη στο εξωτερικό και στο εσωτερικό ένα πλαστικό κέλυφος απευθείας στο κεφάλι. Ένα καπάκι δεν προσφέρει προστασία από πτώση αντικειμένων ή άλλους κινδύνους. Συνεπώς, δεν είναι κατάλληλα για χρήση ως κράνος ασφαλείας. Οι εκτεταμένες απαιτήσεις για το υλικό και η εκτέλεση των προφυλακτήρων αναφέρονται στο πρότυπο EN 812.

Τα μαλλιά και τα wokkels

Τα δίχτυα μαλλιών μίας χρήσης και τα wokkels δεν είναι μόνο για τη βιομηχανία τροφίμων, αλλά και για επιχειρήσεις ενοικίασης, όπου πολλοί άνθρωποι φορούν το ίδιο κράνος, όπως σε κέντρα καρτ και υπαίθριες εκδηλώσεις. Επίσης τα μαλλιά και τα wokkels είναι κατάλληλα για κουζίνες και εστιατόρια. Κάτω αναλώσιμα μπορείτε να βρείτε διαφορετικά hairnets και wokkels.

Κουκούλες, καπέλα και καπέλα

Η γκάμα μας περιέχει διαφορετικά κουκούλεςκαπέλα και καπέλα για διάφορες εφαρμογές.