Εμφάνιση αποτελεσμάτων

Υποδήματα εργασίας

Χρειαζόμαστε τα πόδια μας για την κίνησή μας. Είναι επίσης εξαιρετικά ευάλωτοι κατά την εκτέλεση επικίνδυνων εργασιών. Για παράδειγμα, ένα ατύχημα μπορεί να συμβεί σε μια μικρή γωνία, όπως η είσοδος σε αιχμηρό αντικείμενο, χημικά υγρά, λείες επιφάνειες ή η λήψη αντικειμένου στο πόδι. Γι 'αυτό είναι σημαντικό να φοράτε προστασία ποδιών και ποδιών. Η επιλογή της σωστής προστασίας ποδιών και ποδιών πρέπει να βασίζεται στους κινδύνους των συγκεκριμένων συνθηκών εργασίας και των περιβαλλοντικών παραγόντων.

Διαβάστε περισσότερα

Με τι μπορώ να σας βοηθήσω;

Ανακαλύψτε αμέσως όλες τις τιμές και επωφεληθείτε από το πλεονέκτημά σας.

Δεν έχετε λογαριασμό;
712 προϊόν (τα)
Σελίδα:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
712 προϊόν (τα)
Σελίδα:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Υποδήματα εργασίας

Η ίδρυση ενός ατόμου ξεκινά με το παπούτσι. Ένα καλό παπούτσι που ανακουφίζει τις αρθρώσεις δεν είναι πολυτέλεια. Ειδικά όχι με μια στατική διαδικασία εργασίας που λαμβάνει χώρα σε ένα τετραγωνικό μέτρο και όπου οι εργαζόμενοι γυρίζουν πολύ στον άξονα τους. Αυτό μπορεί να προκαλέσει παράπονα στο κάτω μέρος της πλάτης, στα γόνατα και ιδιαίτερα στους αστραγάλους. Είναι απαραίτητο για τον υπάλληλο να φορά καλά παπούτσια εργασίας για τη δική του ευεξία και υγεία. Διαιρούμε τα παπούτσια εργασίας μας σε διαφορετικούς βασικούς τύπους προστασίας ποδιών και προστασίας ποδιών:

Τυποποίηση

Η άνεση παίζει σημαντικό ρόλο στα παπούτσια εργασίας, ο χρήστης μπορεί να παρατηρήσει σχεδόν ότι έχει ειδική προστασία ποδιών ή προστασία ποδιών. Ακόμη και αν φοριέται για μεγάλο χρονικό διάστημα και υπό ακραίες συνθήκες, πρέπει να παραμένει άνετα, αλλά κυρίως να παρέχει επαρκή προστασία. Ανάλογα με τον τύπο εργασίας και τον κίνδυνο αυτό να παράγει, πρέπει να προσδιοριστεί ο τύπος παπουτσιού εργασίας. Συνεπώς, υπάρχουν κωδικοί τύπου CE και ευρωπαϊκά πρότυπα (EN). Στην Ευρώπη, τα πρότυπα EN ISO 20345: 2011 και EN ISO 203417: 2012 χρησιμοποιούνται κυρίως για παπούτσια ασφαλείας. Αυτά τα πρότυπα χωρίζονται σε διάφορες απαιτήσεις και έχουν ξεχωριστό κωδικό. Αυτός ο τύπος υποδημάτων υποδεικνύεται από την κωδικοποίηση S (EN ISO 20345) από την ασφάλεια ή από μια κωδικοποίηση O (EN ISO 20347) από το Occupational. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτούς τους κωδικούς παρακάτω παπούτσια ασφαλείας en μπότες ασφαλείας.

Ακολουθεί μια επισκόπηση των πιο σημαντικών προτύπων για την προστασία των ποδιών και των ποδιών:

 • EN ISO 20344: 2011: Μέθοδοι δοκιμής για υποδήματα
 • EN ISO 20345: 2011: Υποδήματα ασφαλείας
 • EN ISO 20346: 2014: Προστατευτικά υποδήματα
 • EN ISO 20347: 2012: Υποδήματα εργασίας
 • ΚΑΙ 15090: 2012: Υποδήματα για πυροσβέστες
 • ΚΑΙ 13832-1: 2006: Υποδήματα για προστασία από χημικές ουσίες - Μέρος 1: Ορολογία και μέθοδοι δοκιμής
 • ΚΑΙ 13832-2: 2006: Υποδήματα για προστασία από χημικές ουσίες - Μέρος 2: Απαιτήσεις για υποδήματα για προστασία έναντι χημικών σε εργαστηριακές συνθήκες.
 • ΚΑΙ 13832-3: 2006: Υποδήματα για προστασία από χημικές ουσίες - Μέρος 3: Απαιτήσεις για υποδήματα με υψηλό επίπεδο προστασίας από χημικές ουσίες σε εργαστηριακές συνθήκες.
 • EN ISO 13287: 2012: Μέθοδος δοκιμής για τον προσδιορισμό της αντοχής στην ολίσθηση.

Προστατευτική μύτη

Τα παπούτσια εργασίας πρέπει να βρίσκονται μπροστά από μια σταθερή μύτη που προσφέρει προστασία από μηχανική βλάβη στο μπροστινό μέρος του ποδιού. Αυτό σημαίνει ότι με πρόσκρουση του 200 Joule δεν μπορεί να προκληθεί βλάβη στο εμπρόσθιο πόδι σύμφωνα με το EN ISO 20345. Για προστασία ποδιών σύμφωνα με το πρότυπο EN 20346 ισχύει η επίδραση του 100 Joule. Αυτή η επίδραση αντιστοιχεί στην ενέργεια, η οποία προκαλεί ένα αιχμηρό αντικείμενο 20 κιλό, που πέφτει από ύψος περίπου 1 μέτρων. Το προστατευτικό πώμα μπορεί επίσης να αποτελείται από άλλα υλικά, εφόσον το πρόσθιο πόδι προστατεύει σύμφωνα με το πρότυπο.

Υπέρβαση

Το ενσωματωμένο κάλυμμα toe (επίσης γνωστό ως αντιολισθητικό κάλυμμα toe) στο σχέδιο προσφέρει στο παπούτσι επιπλέον προστασία έναντι της φθοράς του δέρματος γύρω από την περιοχή της μύτης. Τα παπούτσια με καπάκι για τα δάχτυλα είναι κατάλληλα για επαγγέλματα όπου γονατίζει ή σέρνεται πολύ, όπως ένας εργάτης οικοδομών και ένα πλακίδιο.

Μεσαία σόλα

Η μεσαία σόλα είναι το μέρος που προστατεύει το πόδι από τα εμπόδια από κάτω. Σκεφτείτε αιχμηρά αντικείμενα στο πάτωμα, σκυρόδεμα που κολλάει και περισσότερο. Πρώτον, τα ενδιάμεσα πέλματα κατασκευασμένα κυρίως από χάλυβα, αλλά υπάρχουν τώρα ελαφρύτερο και πιο ευέλικτες εναλλακτικές λύσεις, όπως Kevlar και κεραμικών υλικών είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Μία σταθερή ή ένα σύνθετο ενδιάμεση σόλα προστατεύει το πόδι από τη διείσδυση των αιχμηρών αντικειμένων στην κάτω πλευρά του παπουτσιού εργασίας. Μια ενδιάμεση σόλα αντέχει ένα φορτίο σημείο τουλάχιστον 1100 Ν Ένα πλαστικό μετζασόλας είναι λιγότερο ευαίσθητη σε θερμοκρασίες και ανθεκτικά σε πύλες ασφάλειας, ενώ ένας χάλυβας ενδιάμεση σόλα αντιστατικές ιδιότητες της ενδιάμεσης σόλας παραμένουν ανέπαφα.

Εξωτερική σόλα

Τα πέλματα είναι από τα πιο σημαντικά μέρη των παπουτσιών ασφαλείας και επομένως περιγράφονται στα πρότυπα EN. Όπως η επιφάνεια του προφίλ, το βάθος του προφίλ και το πάχος μεταξύ του προφίλ και η αντίσταση λαδιού της σόλας περιγράφονται εδώ. Είναι σημαντικό να επιλέγεται η σωστή σόλα σε συνάρτηση με την επιφάνεια πάνω στην οποία γίνεται η εργασία. Η σόλα είναι αρκετά κουρασμένη ώστε να έχει αντοχή στην ολίσθηση και να επιτρέπει το φυσικό περπάτημα. Τα πιο κοινά πέλματα είναι τα πέλματα από πολυουρεθάνη και τα πέλματα από καουτσούκ.

Πολυουρεθάνη (PU)

Οι εξωτερικές σόλες PU κολλούν ή ψεκάζονται. Ο ψεκασμός είναι η πιο ανθεκτική λύση, ειδικά όταν πρόκειται για προσκόλληση στα παπούτσια ασφαλείας. Οι εξωτερικές σόλες PU είναι ανθεκτικές στη θερμότητα έως περίπου 100 ° C και έχουν εξαιρετικές θερμομονωτικές ιδιότητες. Το PU είναι γνωστό για την ευελιξία του και είναι ιδανικό για άτομα που τους αρέσει να περπατούν σε εύκαμπτα πέλματα. Οι σόλες PU είναι κατάλληλες για ελαφρύτερες έως μεσαίες βιομηχανικές εργασίες.

TPU

Οι εξωτερικές τακάκια TPU (θερμοπλαστική πολυουρεθάνη) έχουν τις ίδιες ιδιότητες με τις εξωτερικές σόλες PU, αλλά δεν είναι ανθεκτικές στη θερμότητα, αλλά είναι σκληρές και πολύ άνετες ως σόλα υποδημάτων.

Καουτσούκ

Η λαστιχένια σόλα μπορεί επίσης να κολληθεί ή να ψεκαστεί, αλλά ο ψεκασμός είναι πάντα πιο ανθεκτικός. Είναι ανθεκτικά στη θερμότητα έως και πάνω από 300 ° C. Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά σε βλάβες από αιχμηρά αντικείμενα, βενζίνη, λάδι και οξέα. Η εξωτερική σόλα μπορεί να συνδυαστεί με μεσαία σόλα ανθεκτική στη διείσδυση. Το βάρος της εξωτερικής σόλας από καουτσούκ είναι σχετικά πολύ υψηλότερο σε σύγκριση με τη σόλα PU. Κάθε μάρκα έχει το δικό της όνομα για τους διαφορετικούς τύπους σόλων. Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με μια συγκεκριμένη σόλα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μαζί μας.

Βάρη

Τα δάχτυλα των ποδιών σας χρειάζονται επαρκή ελευθερία κινήσεων. Ένα καλά προσαρμόσιμο παπούτσι είναι η απόλυτη βάση για ένα υγιές σώμα. Το πλάτος είναι μια σχέση μεταξύ μήκους και πλάτους του ποδιού. Κάθε πόδι έχει επομένως πλάτος (πλάτος) εκτός από ένα συγκεκριμένο μήκος (μέγεθος). Ένα προστατευτικό παπούτσι που είναι πολύ στενό δεν τρέχει μετά τη φθορά λόγω της μύτης του χάλυβα. Το πολύ στενό παραμένει πολύ στενό. Η δυνατότητα να προσφέρουμε διαφορετικά πλάτη στα παπούτσια ασφαλείας είναι επομένως πολύ σημαντική. Διάφορα εμπορικά σήματα έχουν διαφορετικά πλάτη στην περιοχή τους. Εάν ένα παπούτσι έχει διαφορετικά πλάτη από αυτό με το παπούτσι.

Μετρήσεις μεγέθους Emma

Διάφορα παπούτσια Emma διατίθενται σε διαφορετικά πλάτη. Η Emma λειτουργεί με τα παρακάτω πλάτη: D, XD και XXD. Ένα μονό παπούτσι είναι διαθέσιμο σε XL (49-53).

Μετρήσεις μεγέθους Bata

Διάφορα παπούτσια Bata διατίθενται σε διάφορα πλάτη. Το Bata λειτουργεί με τα ακόλουθα πλάτη: W, XW και XXW.

διαστάσεις πλάτους uvex

Διάφορα παπούτσια uvex διατίθενται σε διαφορετικά πλάτη. Το uvex λειτουργεί με τα ακόλουθα πλάτη: 10, 11, 12 και 14.

Διάγραμμα μεγέθους Mondopoint

Το Mondopoint είναι ένα καθολικό και τυποποιημένο σύστημα μέτρησης που παίρνει το ανατομικό σχήμα του ποδιού ως αφετηρία. Μόλις οι χρήστες εξοικειωθούν με αυτό το σύστημα, μπορούν πάντοτε να υπολογίζουν σε ένα τέλεια προσαρμόσιμο παπούτσι και τη βέλτιστη άνεση στην φθορά. Παρακάτω θα βρείτε μια επισκόπηση των μεγεθών Mondopoint με τα αντίστοιχα ευρωπαϊκά και αμερικανικά μεγέθη.

Mondopoint 225 232 240 247 255 262 270
Γαλλικά μεγέθη 36 37 38 39 40 41 42
UK 3 4 5 6 6,5 7 8
Γυναίκες των ΗΠΑ 5 6 7 7,5 8 9 10
Αμερικανοί άνδρες 3 4 5 6 7 7,5 8
Mondopoint 277 285 292 300 307 315 322
Γαλλικά μεγέθη 43 44 45 46 47 48 49
UK 9 9,5 10 11 12 13 14
Γυναίκες των ΗΠΑ - - - - - - -
Αμερικανοί άνδρες 9 10 11 12 13 14 15