Εμφάνιση αποτελεσμάτων

Γενική χρήση

Για την ασφαλή διεξαγωγή διαφόρων δραστηριοτήτων, συνιστούμε πάντα να φοράτε γάντια. Η γκάμα μας περιλαμβάνει διάφορα ποιοτικά γάντια ασφαλείας που συμμορφώνονται με διαφορετικά Ευρωπαϊκά Πρότυπα. Το να φοράτε γάντια προάγει επίσης την άνεση κατά τη διάρκεια της εργασίας. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουν ότι τα χέρια προστατεύονται κατά τη διάρκεια του καθαρισμού ή διατηρούν τα χέρια σας ζεστά σε συνθήκες με αγώγιμη και επαφή με το κρύο.

Διαβάστε περισσότερα

Με τι μπορώ να σας βοηθήσω;

Ανακαλύψτε αμέσως όλες τις τιμές και επωφεληθείτε από το πλεονέκτημά σας.

Δεν έχετε λογαριασμό;
310 προϊόν (τα)
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
310 προϊόν (τα)
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Γάντια

Τα γάντια έρχονται σε διάφορα σχήματα και μεγέθη και έχουν ειδικά σχεδιασθεί για διάφορες εξωτερικές προστασίες όπως χημικές ουσίες ή θερμότητα. Σκεφτείτε προσεκτικά εκ των προτέρων το είδος του στυλ μηχανής που χρησιμοποιήθηκε, αλλά και την επένδυση, εάν είναι απαραίτητο, τη σωστή αντίσταση στην κοπή και αντίσταση στην κοπή και αντοχή σε σχίσιμο. Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που τα γάντια μπορούν και πρέπει να πληρούν. Μπορείτε εύκολα να συμπληρώσετε τα σωστά πρότυπα στην αριστερή πλευρά και το κατάλληλο γάντι θα σας ανοίξει αυτόματα για εσάς. Είναι επίσης δυνατή η εκτύπωση σχεδόν όλων των γαντιών.

Προστατευτικά γάντια

Τα γάντια ασφαλείας μας μπορούν να σας προστατεύσουν από χημικά και άλλες ουσίες από έξω, αλλά και από τραυματισμούς. Για ορισμένες δραστηριότητες, τα γάντια ασφαλείας από δέρμα ή βαμβάκι προσφέρουν επαρκή προστασία από, για παράδειγμα, σκόνη, αλλά για άλλες δραστηριότητες απαιτούνται ειδικά γάντια Τα χέρια σας προστατεύονται φορώντας τα σωστά γάντια ασφαλείας.