Εμφάνιση αποτελεσμάτων

Ανθεκτικό στο κρύο

Εάν κάνετε πολλή δουλειά με τα χέρια σε κρύο περιβάλλον, είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε τη σωστή προστασία χεριών και χεριών. Τα ελαφρώς απλούστερα θερμικά γάντια μπορούν ήδη να προσφέρουν μια καλή λύση, αλλά η σειρά μας περιλαμβάνει επίσης χειμερινά γάντια που πληρούν τις προϋποθέσεις σε ακραίες συνθήκες κρυολογήματος.

Διαβάστε περισσότερα

Με τι μπορώ να σας βοηθήσω;

Ανακαλύψτε αμέσως όλες τις τιμές και επωφεληθείτε από το πλεονέκτημά σας.

Δεν έχετε λογαριασμό;
59 προϊόν (τα)
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
59 προϊόν (τα)
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Γάντια χειμώνα

Η γκάμα μας περιλαμβάνει επίσης χειμερινά γάντια εργασίας, τα οποία είναι εξαιρετικά κατάλληλα για εργασία σε κρύες συνθήκες. Τόσο ακραίο, στην πραγματικότητα, ότι μερικά χειμερινά γάντια εργασίας προσφέρουν προστασία έναντι -50 ° C. Αυτά συμμορφώνονται με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο 511: 2006. Αυτό το πρότυπο ισχύει για γάντια που προστατεύουν τα χέρια από αγώγιμο και έρχονται σε επαφή με κρύο έως τους -50 ° C. Η προστασία από το κρύο υποδεικνύεται από ένα εικονόγραμμα που ακολουθείται από μια σειρά τριών επιπέδων απόδοσης που αναφέρονται σε συγκεκριμένες προστατευτικές ιδιότητες.

Α - Αγωγιμότητα κρύο

Β - Ψυχρή επαφή

Γ - Δοκιμή διείσδυσης νερού

0 1 2 3 4
Α. Διεξαγωγή κρύου Θερμική Μόνωση ITR m². C ° / Δ
<0,10 0,10 0,15 0,22 0,30 <Ι
Β. Επικοινωνήστε με το κρύο Θερμική αντίσταση R in m². C ° / Δ
R <0,025 0,025 0,05 0,1 0,15 <R
Γ. Δοκιμή διείσδυσης νερού
Δεν ήταν επιτυχής Πέρασε - - -

Όλα αυτά τα γάντια πρέπει να επιτύχουν τουλάχιστον το επίπεδο απόδοσης 1 για αντοχή στην τριβή και το σκίσιμο. Το "0" σημαίνει ότι δεν επιτεύχθηκε το επίπεδο 1 κατά τη διάρκεια της δοκιμής. "X" σημαίνει ότι η δοκιμή δεν έχει πραγματοποιηθεί ή δεν είναι δυνατή.

Χειμερινά γάντια εργασίας

Τα θερμικά γάντια διατίθενται σε διαφορετικές εκδόσεις, όπως η εσωτερική επένδυση και η επίστρωση με τα ειδικά εξωτερικά χαρακτηριστικά της. Οι δημοφιλέστερες επενδύσεις περιλαμβάνουν ακρυλικό και πολυαμίδιο. Αυτά προστατεύουν τα χέρια σας από το κρύο, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να εργάζεστε άνετα και ζεστά. Επιπλέον, έχουμε αρκετά χειροποίητα γάντια εργασίας που προστατεύουν τα χέρια σας από το κρύο, απομονώνονται καλά και είναι επίσης αδιάβροχα.

Γάντια ανθεκτικά στη φθορά

Όπως περιγράφεται παραπάνω, το πρότυπο EN 511: 2006 είναι ένα από τα πιο σημαντικά πρότυπα για εργασία όπου τα γάντια είναι ανθεκτικά στο κρύο. Επιπλέον, αυτά τα γάντια μπορεί επίσης να παρέχουν προστασία έναντι μηχανικών κινδύνων ή / και χημικών και μικροοργανισμών όταν είναι ανθεκτικά στο κρύο. Στο κάτω μέρος κάθε γαντιού περιγράφεται ποιο πρότυπο EN συναντά το γάντι και πώς λειτουργεί το χειμερινό γάντι σε επίπεδο απόδοσης όπως περιγράφεται στον παραπάνω πίνακα.