Εμφάνιση αποτελεσμάτων

Ανθεκτικό στο κρύο

Εάν κάνετε πολλή δουλειά με τα χέρια σε κρύο περιβάλλον, είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε τη σωστή προστασία χεριών και χεριών. Τα ελαφρώς απλούστερα θερμικά γάντια μπορούν ήδη να προσφέρουν μια καλή λύση, αλλά η σειρά μας περιλαμβάνει επίσης χειμερινά γάντια που πληρούν τις προϋποθέσεις σε ακραίες συνθήκες κρυολογήματος.

Διαβάστε περισσότερα

Με τι μπορώ να σας βοηθήσω;

Ανακαλύψτε αμέσως όλες τις τιμές και επωφεληθείτε από το πλεονέκτημά σας.

Δεν έχετε λογαριασμό;
59 προϊόν (τα)
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
59 προϊόν (τα)
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Γάντια χειμώνα

Η σειρά μας περιλαμβάνει επίσης χειμερινά γάντια εργασίας, τα οποία είναι εξαιρετικά κατάλληλα για εργασία σε κρύες συνθήκες. Ακόμα και τόσο ακραίες που μερικά χειμωνιάτικα γάντια εργασίας προσφέρουν προστασία έναντι του -50 ° C. Αυτοί συμμορφώνονται με το ευρωπαϊκό πρότυπο 511: 2006. Αυτό το πρότυπο ισχύει για τα γάντια που προστατεύουν τα χέρια από τα αγώγιμα και έρχονται σε επαφή με το κρύο μέχρι τους -50 ° C. Η προστασία από το κρύο υποδεικνύεται από ένα εικονίδιο ακολουθούμενο από μια σειρά τριών επιπέδων απόδοσης που αναφέρονται σε συγκεκριμένες προστατευτικές ιδιότητες.

A - Διενέργεια ψυχρού

Β - Επαφή με το κρύο

Γ - Δοκιμή διείσδυσης νερού

0 1 2 3 4
Α. Διεξαγωγή κρύου Θερμική Μόνωση ITR m & sup2; .C ° / W
I <0,10 0,10 <I <0,15 0,15 <I <0,22 0,22 <I <0,30 0,30 <Ι
Β. Επικοινωνήστε με το κρύο Θερμική αντίσταση R in m & sup2; .C ° / W
R <0,025 0,025 <R <0,05 0,05 <R <0,1 0,1 <R <0,15 0,15 <R
Γ. Δοκιμή διείσδυσης νερού
Δεν ήταν επιτυχής Πέρασε - - -

Όλα αυτά τα γάντια πρέπει να επιτυγχάνουν τουλάχιστον επίπεδο επιδόσεων 1 για αντοχή σε τριβή και σχισίματα. '0' σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια του επιπέδου δοκιμής 1 δεν έχει επιτευχθεί. "Χ" σημαίνει ότι η δοκιμή δεν έχει εκτελεστεί ή δεν είναι δυνατή.

Χειμερινά γάντια εργασίας

Τα θερμικά γάντια διατίθενται σε διαφορετικές εκδόσεις, όπως η εσωτερική επένδυση και η επίστρωση με τα ειδικά εξωτερικά χαρακτηριστικά της. Οι δημοφιλέστερες επενδύσεις περιλαμβάνουν ακρυλικό και πολυαμίδιο. Αυτά προστατεύουν τα χέρια σας από το κρύο, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να εργάζεστε άνετα και ζεστά. Επιπλέον, έχουμε αρκετά χειροποίητα γάντια εργασίας που προστατεύουν τα χέρια σας από το κρύο, απομονώνονται καλά και είναι επίσης αδιάβροχα.

Γάντια ανθεκτικά στη φθορά

Όπως περιγράφηκε παραπάνω, το πρότυπο EN 511: 2006 είναι ένα από τα πιο σημαντικά πρότυπα για την εργασία όπου τα γάντια είναι ψυχρής αντοχής. Επιπλέον, είναι πιθανό αυτά τα γάντια να προστατεύουν επίσης από την ψύξη τους έναντι μηχανικών κινδύνων ή / και χημικών και μικροοργανισμών. Στο κάτω μέρος του κάθε γαντιού περιγράφεται ποιο πρότυπο EN ικανοποιεί το γάντι και πώς λειτουργεί το χειμερινό γάντι στο επίπεδο απόδοσης όπως περιγράφεται παραπάνω στον πίνακα.