Εμφάνιση αποτελεσμάτων

Γάντια εργασίας

Η γκάμα περιλαμβάνει διάφορα γάντια εργασίας, από γάντια γενικής χρήσης μέχρι ανθεκτικά γάντια. Επιπλέον, διαθέτουμε διάφορα γάντια για προστασία από χημικές ουσίες, κρύο, θερμότητα, ηλεκτρισμό και κραδασμούς και ιατρικά γάντια για μία χρήση. Όλα είναι σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς.

Στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας μπορείτε να διαβάσετε εκτενώς το κανονισμοί σχετικά με τα γάντια εργασίας και όλα τα πρότυπα.

Διαβάστε περισσότερα

Με τι μπορώ να σας βοηθήσω;

Ανακαλύψτε αμέσως όλες τις τιμές και επωφεληθείτε από το πλεονέκτημά σας.

Δεν έχετε λογαριασμό;
735 προϊόν (τα)
Σελίδα:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
735 προϊόν (τα)
Σελίδα:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 

Κατηγορίες γαντιών


Κατηγορία 1: Γάντια απλού σχεδιασμού - για ελάχιστους κινδύνους

Τα γάντια που υπάγονται στην κατηγορία 1 προσφέρουν προστασία μόνο από ελάχιστους κινδύνους ή από μόλυνση του προϊόντος. Ο χρήστης πρέπει να είναι σε θέση να προσδιορίσει εύκολα τον βαθμό προστασίας που προσφέρει το γάντι.

Κατηγορία 2: Γάντια ενδιάμεσου σχεδιασμού - για μεσαίους κινδύνους

Τα γάντια στην κατηγορία 2 έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν προστασία έναντι μεσαίων κινδύνων. Σκεφτείτε γάντια για γενική εργασία με καλή διάτρηση, τριβή ή αντοχή στην κοπή. Αυτά τα γάντια πρέπει να ελέγχονται και να πιστοποιούνται από αναγνωρισμένο οργανισμό επιθεώρησης (Κοινοποιημένος οργανισμός).

Κατηγορία 3: Γάντια σύνθετου σχεδιασμού - για μη αναστρέψιμους ή θανατηφόρους κινδύνους

Τα γάντια της κατηγορίας 3 έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν προστασία από τους πιο σοβαρούς κινδύνους, όπως χημικές ουσίες και ορισμένους βαθμούς θερμότητας ή ηλεκτρικής ενέργειας. Τα γάντια ΜΑΠ που εμπίπτουν σε αυτήν την κατηγορία πρέπει να ελέγχονται και να πιστοποιούνται από αναγνωρισμένο οργανισμό επιθεώρησης. Ο κατασκευαστής ή ο εισαγωγέας στην Ευρώπη πρέπει να υποβάλει αυτά τα γάντια σε εξέταση τύπου ΕΚ και να διασφαλίσει την ποιότητα του τελικού προϊόντος. Ο κοινοποιημένος οργανισμός που διενεργεί την ετήσια επιθεώρηση προσδιορίζεται από έναν αριθμό που πρέπει να δηλώνεται με τη σήμανση CE.

Προστασία χεριών

Τα όπλα και τα χέρια είναι σημαντικά, απαραίτητα εργαλεία στη διαδικασία εργασίας με τα οποία πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Το ποσοστό των βιομηχανικών ατυχημάτων που αφορούν όπλα ή / και χέρια είναι πάνω από 50%. Συχνά, αυτοί οι τραυματισμοί μπορούν να αποφευχθούν αφαιρώντας ή περιορίζοντας τους κινδύνους ή από την ανάπτυξη και τη σωστή χρήση γαντιών εργασίας.

Πρότυπα γάντια εργασίας

Η ρύθμιση των γαντιών ξεκινά με το ευρωπαϊκό πρότυπο EN 420, το οποίο περιγράφει τις γενικές απαιτήσεις και τις μεθόδους δοκιμής. Όλος ο προστατευτικός εξοπλισμός από την κύρια ομάδα προστασίας βραχιόνων και χεριών έχει εγκριθεί CE σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα EN που ισχύουν για την εφαρμογή. Τα πιο σημαντικά πρότυπα περιγράφονται παρακάτω.

 • ΚΑΙ 420: 2003 + A1: 2009: οι γενικές απαιτήσεις που πρέπει να πληρούν τα γάντια.
 • ΕΝ 388: 2003: προστατευτικά γάντια από μηχανικούς κινδύνους ως αποτέλεσμα της λείανσης, κοπής, σχισίματος ή διάτρησης.
 • ΕΝ 388: 2016: προστατευτικά γάντια έναντι μηχανικών κινδύνων, περιέχει έξι αντί των τεσσάρων χωριστών μετρήσεων απόδοσης.
 • ΕΝ 374: 2003: προστατευτικά γάντια έναντι χημικών και μικροοργανισμών.
 • ΚΑΙ 407: 2004: προστατευτικά γάντια από θερμικούς κινδύνους (θερμότητα ή / και φωτιά).
 • ΚΑΙ 12477: 2002 + A1: 2005: Προστατευτικά γάντια για συγκολλητές: για χειροκίνητη συγκόλληση και κοπή μετάλλων και για σχετικές διαδικασίες.
 • ΚΑΙ 511: 2006: προστατευτικά γάντια από το κρύο: γάντια που προστατεύουν τα χέρια από την άρθρωση και έρχονται σε επαφή με το κρύο έως τους -50 ° C.
 • ΚΑΙ 421: 2010: προστατευτικά γάντια κατά της ιονίζουσας ακτινοβολίας και της ραδιενεργού μόλυνσης.
 • ΚΑΙ IEC 60903: 2003: ζωντανή εργασία - γάντια από μονωμένο υλικό. Αυτό το πρότυπο περιέχει όλες τις απαιτήσεις για αποτελεσματική προστασία από ηλεκτρικό ρεύμα και δεν αναφέρεται σε άλλα πρότυπα γαντιών, όπως EN 388 ή EN 374.
 • ΚΑΙ 1149: ηλεκτροστατικές ιδιότητες, για την αποφυγή ηλεκτροστατικών εκκενώσεων.
 • ΕΝ 16350: 2014: προστατευτικά γάντια για ηλεκτροστατικούς κινδύνους.
 • ΚΑΙ 659: 2003 + A1: 2008: προστατευτικά γάντια για πυροσβέστες. Το πρότυπο EN 659 ισχύει μόνο για προστατευτικά γάντια πυρόσβεσης που προστατεύουν τα χέρια κατά τη διάρκεια της κανονικής πυρόσβεσης, συμπεριλαμβανομένης της αναζήτησης και διάσωσης.
 • EN 1082: γάντια και βραχίονα προστασίας από τραυματισμούς και κοψίματα με μαχαίρια χειρός.
 • EN 455Ιατρικά γάντια για μία χρήση. ένα ιατρικό πρότυπο που δεν έχει καμία σχέση με την οδηγία ΜΑΠ και ως εκ τούτου δεν είναι δυνατό να πιστοποιηθεί. Τουλάχιστον όχι με τον τρόπο που είναι γνωστός σύμφωνα με την κατευθυντήρια γραμμή PPE 89 / 686 / EEG.

Ασφαλή γάντια PPE

Η προστασία του βραχίονα και των χεριών πρέπει να παρέχει αποτελεσματική προστασία από αυτό που προορίζεται. Το γάντι εργασίας πρέπει να είναι εργονομικά ήχο. Αυτό αντανακλάται στην εταιρεία προσφέροντας διαφορετικά μεγέθη γαντιών pbm. Επιπλέον, πρέπει να συμμορφώνονται με τις ανωτέρω επιθεωρήσεις CE και τα γάντια ασφαλείας πρέπει να είναι εφοδιασμένα με ένα εγχειρίδιο των Κάτω Χωρών. 

Προσαρμοσμένο γάντι εργασίας

Τα γάντια εργασίας μας διατίθενται σε διάφορα μεγέθη. Προκειμένου να χρησιμοποιηθούν τα ασφαλέστερα γάντια εργασίας, το μέγεθος πρέπει να προσαρμοστεί στις ανάγκες του χρήστη. Το σωστό μέγεθος του γάντι εργασίας μπορεί εύκολα να προσδιοριστεί με τη βοήθεια μιας ταινίας μέτρησης. Τοποθετήστε μια ταινία πάνω από τις αρθρώσεις. Γυρίστε το χέρι σας έτσι ώστε η κορδέλα να βρίσκεται στο εσωτερικό της παλάμης. Μετρήστε την απόσταση και καθορίστε το μέγεθος που χρειάζεστε. 

Ο άνθρωπος:

Διεθνής XS S M L XL XXL
Μέγεθος 6 7 7,5 8 8,5 9 9,5 10 11
Μέγεθος σε cm 16,5 19 20,5 22 23 24 26 27 29

Γυναίκα:

Διεθνής XS S M L XL
Μέγεθος 4,5 5 5,5 6 6,5 7 7,5 8 8,5 9
Μέγεθος σε cm 15,5 16 16,5 17 18 19 20,5 22 23 24