Εμφάνιση αποτελεσμάτων

Γάντια εργασίας

Η γκάμα περιλαμβάνει διάφορα γάντια εργασίας, από γάντια γενικής χρήσης μέχρι ανθεκτικά γάντια. Επιπλέον, διαθέτουμε διάφορα γάντια για προστασία από χημικές ουσίες, κρύο, θερμότητα, ηλεκτρισμό και κραδασμούς και ιατρικά γάντια για μία χρήση. Όλα είναι σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς.

Στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας μπορείτε να διαβάσετε εκτενώς το κανονισμοί σχετικά με τα γάντια εργασίας και όλα τα πρότυπα.

Διαβάστε περισσότερα

Με τι μπορώ να σας βοηθήσω;

Ανακαλύψτε αμέσως όλες τις τιμές και επωφεληθείτε από το πλεονέκτημά σας.

Δεν έχετε λογαριασμό;
735 προϊόν (τα)
Σελίδα:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
735 προϊόν (τα)
Σελίδα:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Κατηγορίες γαντιών


- Κατηγορία 1: Γάντια απλού σχεδιασμού - για τους ελάχιστους κινδύνους

Τα γάντια που υπάγονται στην κατηγορία 1 προσφέρουν προστασία μόνο από τους ελάχιστους κινδύνους ή από τη μόλυνση του προϊόντος. Ο χρήστης πρέπει να είναι σε θέση να προσδιορίσει εύκολα ποιο βαθμό προστασίας προσφέρει το γάντι.

- Κατηγορία 2: Γάντια ενδιάμεσου σχεδίου - για μεσοπρόθεσμους κινδύνους

Τα γάντια που υπάγονται στην κατηγορία 2 είναι σχέδια για την προστασία από κινδύνους μεσαίου κινδύνου. Σκεφτείτε τα γάντια για γενική εργασία με καλή διάτρηση, τριβή ή αντίσταση αποκοπής. Αυτά τα γάντια πρέπει να ελέγχονται και να πιστοποιούνται από αναγνωρισμένο οργανισμό ελέγχου (κοινοποιημένο οργανισμό).

-Category 3: Γάντια πολύπλοκου σχεδιασμού - για μη αναστρέψιμους ή θανατηφόρους κινδύνους

Τα γάντια που υπάγονται στην κατηγορία 3 είναι σχεδιασμένα να παρέχουν προστασία έναντι των σοβαρότερων κινδύνων, όπως χημικές ουσίες και ορισμένες διαβαθμίσεις θερμότητας ή ηλεκτρική ενέργεια. Τα γάντια pbm που εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία πρέπει να ελέγχονται και να πιστοποιούνται από αναγνωρισμένο οργανισμό ελέγχου. Ο κατασκευαστής ή εισαγωγέας στην Ευρώπη πρέπει να υποβάλει αυτά τα γάντια σε εξέταση τύπου ΕΚ και να εξασφαλίσει την ποιότητα του τελικού προϊόντος. Ο κοινοποιημένος οργανισμός που διενεργεί τον ετήσιο έλεγχο προσδιορίζεται με αριθμό που πρέπει να αναγράφεται με τη σήμανση CE.

Προστασία χεριών

Τα όπλα και τα χέρια είναι σημαντικά, απαραίτητα εργαλεία στην εργασιακή διαδικασία, με τα οποία πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Το ποσοστό εργατικών ατυχημάτων που αφορούν τα όπλα και / ή τα χέρια είναι μεγαλύτερο από 50%. Συχνά, οι τραυματισμοί αυτοί μπορούν να προληφθούν με την εξάλειψη των κινδύνων, τον περιορισμό τους ή τη χρήση και χρήση γαντιών εργασίας.

Πρότυπα γάντια εργασίας

Η ρύθμιση των γαντιών ξεκινά με το ευρωπαϊκό πρότυπο EN 420, το οποίο περιγράφει τις γενικές απαιτήσεις και τις μεθόδους δοκιμών. Όλος ο προστατευτικός εξοπλισμός από την κύρια ομάδα προστασίας βραχιόνων και χεριών είναι εγκεκριμένος σύμφωνα με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα EN. Τα πιο σημαντικά πρότυπα περιγράφονται παρακάτω.

 • ΚΑΙ 420: 2003 + A1: 2009: οι γενικές απαιτήσεις που πρέπει να πληρούν τα γάντια.
 • ΕΝ 388: 2003: προστατευτικά γάντια από μηχανικούς κινδύνους ως αποτέλεσμα της λείανσης, κοπής, σχισίματος ή διάτρησης.
 • ΕΝ 388: 2016: προστατευτικά γάντια έναντι μηχανικών κινδύνων, περιέχει έξι αντί των τεσσάρων χωριστών μετρήσεων απόδοσης.
 • ΕΝ 374: 2003: προστατευτικά γάντια κατά χημικών ουσιών και μικροοργανισμών.
 • ΚΑΙ 407: 2004: προστατευτικά γάντια από θερμικούς κινδύνους (θερμότητα ή / και φωτιά).
 • ΚΑΙ 12477: 2002 + A1: 2005: Προστατευτικά γάντια για συγκολλητές: για χειροκίνητη συγκόλληση και κοπή μετάλλων και για σχετικές διαδικασίες.
 • ΚΑΙ 511: 2006: Γάντια προστασίας από το κρύο: γάντια που προστατεύουν τα χέρια από το κρύο και έρχονται σε επαφή με το κρύο μέχρι τους -50 ° C.
 • ΚΑΙ 421: 2010: προστατευτικά γάντια κατά της ιονίζουσας ακτινοβολίας και της ραδιενεργού μόλυνσης.
 • ΚΑΙ IEC 60903: 2003: δουλεύοντας υπό άγχος - γάντια κατασκευασμένα από μονωμένο υλικό. Αυτό το πρότυπο περιέχει όλες τις απαιτήσεις για αποτελεσματική προστασία από ηλεκτρικό ρεύμα και δεν αναφέρεται σε άλλα πρότυπα για τα γάντια, όπως EN 388 ή EN 374.
 • ΚΑΙ 1149: ηλεκτροστατικές ιδιότητες, για την αποφυγή ηλεκτροστατικών εκκενώσεων.
 • ΕΝ 16350: 2014: προστατευτικά γάντια για ηλεκτροστατικούς κινδύνους.
 • ΚΑΙ 659: 2003 + A1: 2008: προστατευτικά γάντια για πυροσβέστες. Το πρότυπο EN 659 ισχύει μόνο για προστατευτικά γάντια πυρόσβεσης που προστατεύουν τα χέρια κατά τη διάρκεια της κανονικής πυρόσβεσης, συμπεριλαμβανομένης της αναζήτησης και διάσωσης.
 • EN 1082: γάντια και βραχίονα προστασίας από τραυματισμούς και κοψίματα με μαχαίρια χειρός.
 • EN 455Ιατρικά γάντια για μία χρήση. ένα ιατρικό πρότυπο που δεν έχει καμία σχέση με την οδηγία ΜΑΠ και ως εκ τούτου δεν είναι δυνατό να πιστοποιηθεί. Τουλάχιστον όχι με τον τρόπο που είναι γνωστός σύμφωνα με την κατευθυντήρια γραμμή PPE 89 / 686 / EEG.

Ασφαλή γάντια PPE

Η προστασία του βραχίονα και των χεριών πρέπει να παρέχει αποτελεσματική προστασία από αυτό που προορίζεται. Το γάντι εργασίας πρέπει να είναι εργονομικά ήχο. Αυτό αντανακλάται στην εταιρεία προσφέροντας διαφορετικά μεγέθη γαντιών pbm. Επιπλέον, πρέπει να συμμορφώνονται με τις ανωτέρω επιθεωρήσεις CE και τα γάντια ασφαλείας πρέπει να είναι εφοδιασμένα με ένα εγχειρίδιο των Κάτω Χωρών.

Προσαρμοσμένο γάντι εργασίας

Τα γάντια εργασίας μας διατίθενται σε διάφορα μεγέθη. Προκειμένου να χρησιμοποιηθούν τα ασφαλέστερα γάντια εργασίας, το μέγεθος πρέπει να προσαρμοστεί στις ανάγκες του χρήστη. Το σωστό μέγεθος του γάντι εργασίας μπορεί εύκολα να προσδιοριστεί με τη βοήθεια μιας ταινίας μέτρησης. Τοποθετήστε μια ταινία πάνω από τις αρθρώσεις. Γυρίστε το χέρι σας έτσι ώστε η κορδέλα να βρίσκεται στο εσωτερικό της παλάμης. Μετρήστε την απόσταση και καθορίστε το μέγεθος που χρειάζεστε.

Ο άνθρωπος:

Διεθνής XS S M L XL XXL
Μέγεθος 6 7 7,5 8 8,5 9 9,5 10 11
Μέγεθος σε cm 16,5 19 20,5 22 23 24 26 27 29

Γυναίκα:

Διεθνής XS S M L XL
Μέγεθος 4,5 5 5,5 6 6,5 7 7,5 8 8,5 9
Μέγεθος σε cm 15,5 16 16,5 17 18 19 20,5 22 23 24