Προσωρινά προσφέρουμε προϊόντα μόνο στο διαδίκτυο, όπου μπορούμε να εγγυηθούμε το απόθεμα. Για άλλα προϊόντα (αναπνευστική, κεφαλή, μάτια και πρόσωπο) παρακαλούμε επικοινωνήστε με το e-mail ή τηλέφωνο. 

Σύνδεσμος OCI

Θέλετε περισσότερη επισκόπηση στις παραγγελίες σας και απλοποίηση της διαδικασίας; Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο OCI μας. Αυτό σας επιτρέπει να δείτε και να πάρετε την online προσφορά σας μέσω του δικού σας συστήματος ERP και η παραγγελία θα τοποθετηθεί στο δικό σας σύστημα αγορών.

Λειτουργία σύνδεση OCI

Ένας σύνδεσμος OCI είναι ένας τεχνικός σύνδεσμος με το σύστημα αγορών σας. Μέσω αυτού του συνδέσμου μπορείτε εύκολα να αναζητήσετε και να παραγγείλετε προϊόντα, με τις σωστές τιμές και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Μόλις ολοκληρωθεί η παραγγελία σας και βρίσκεται στο καλάθι αγορών, η παραγγελία δεν αποστέλλεται απευθείας σε εμάς, αλλά παραδίδεται στο δικό σας σύστημα ERP για επαλήθευση. Μετά την έγκριση, η παραγγελία θα μας επιστραφεί και θα την επεξεργαστούμε.

Πλεονεκτήματα Συνδέσμου OCI

Ο σύνδεσμος διασφαλίζει ότι δεν χρειάζεται πλέον να αντιγράφετε χειροκίνητα τα δεδομένα του άρθρου και έχετε πάντα τις πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα του ΕΠΠ μας. Επιπλέον, μπορείτε να πάρετε μια εικόνα στο εκτενές αρχείο του άρθρου μας και να δείτε πάντα τις τρέχουσες τιμές. Αυτό λαμβάνει υπόψη τις συμφωνίες τιμών μας και οι τιμές είναι πάντα ενημερωμένες. Με το σύνδεσμό μας OCI οι αγορές είναι αυτοματοποιημένες και εξοικονομούν πολύ χρόνο. Επιπλέον, ο σύνδεσμος OCI προσφέρει επίσης τη δυνατότητα λήψης και επεξεργασίας ψηφιακών δελτίων παράδοσης και τιμολογίων.

Αποτελεσματικότερη διαδικασία παραγγελίας

Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται μια πιο αποτελεσματική διαδικασία παραγγελίας. Εάν παραγγέλνετε κανονικά ΕΠΠ από εμάς, αυτό μπορεί να πάρει πολύ χρόνο ζητώντας μια προσφορά και στη συνέχεια το βάζετε στο δικό σας σύστημα. Η online παραγγελία είναι πολύ εύκολη με τον σύνδεσμο OCI. Μπορείτε να επιλέξετε εύκολα τον ΕΠΠ στην ιστοσελίδα μας, η παραγγελία θα τοποθετηθεί στο σύστημα αγορών σας και μετά την έγκρισή σας θα σας επιστραφεί. Ο σύνδεσμος προσφέρει επίσης τη δυνατότητα δημιουργίας λίστας παραγγελιών με αγαπημένα προϊόντα που μπορείτε να τα παραγγείλετε ταυτόχρονα.

Θα θέλατε επίσης έναν απλό τρόπο να κάνετε μια παραγγελία μέσω του ιστότοπού μας; Επικοινωνήστε μαζί μας καλώντας 0473 - 55 98 47 ή στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [προστασία μέσω email].