Προσωρινά προσφέρουμε προϊόντα μόνο στο διαδίκτυο, όπου μπορούμε να εγγυηθούμε το απόθεμα. Για άλλα προϊόντα (αναπνευστική, κεφαλή, μάτια και πρόσωπο) παρακαλούμε επικοινωνήστε με το e-mail ή τηλέφωνο. 

Σύστημα διαχείρισης ενδυμάτων

Θέλουμε να καταστήσουμε όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρο και απλό για εσάς ως πελάτης. Γι 'αυτό έχουμε ένα δωρεάν Σύστημα Διαχείρισης Ένδυσης (KMS) στο οποίο έχετε μια σαφή εικόνα της συλλογής, του προϋπολογισμού και των αντίστοιχων τιμών. Για παράδειγμα, η παραγγελία και η διαχείριση των αποθεμάτων ΕΠΠ σας μειώνεται σε μια απλή διαδικασία. Είναι μια δωρεάν υπηρεσία που προσφέρουμε και σας εξοικονομεί χρήματα και χρόνο.

Απλώς παραγγείλετε τον ΕΠΠ σας

Ως πελάτης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σύστημα KMS μας. Μπορείτε να εξατομικεύσετε τη σελίδα σας με τον δικό σας οργανισμό για αναγνώριση μέσα στο σύστημα. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τον προσωπικό σας ΕΠΠ, έτσι ώστε οι υπάλληλοί σας να μην χάνονται στο ευρύ φάσμα και να παραγγέλνουν το σωστό ΕΠΠ για τον οργανισμό σας. Όλοι οι υπάλληλοί σας μπορούν εύκολα να συνδεθούν και να παραγγείλουν νέο ΕΠΠ από το σπίτι τους. Μπορείτε να ορίσετε έναν προϋπολογισμό ως οργανισμός και να παρακολουθήσετε την παραγγελία. Το KMS έχει αναπτυχθεί για να διευκολύνει την παραγγελία και την παρακολούθηση. Με αυτό τον τρόπο εργασίας επιταχύνονται οι διαδικασίες παραγγελίας, παραγωγής και παράδοσης.

Όλες οι παραγγελίες σε μια επισκόπηση

Όλα τα δεδομένα των εργαζομένων αποθηκεύονται με ασφάλεια στο KMS μας. Μόνο εσείς ως οργανισμός και ο υπάλληλός σας μπορείτε να δείτε αυτά τα δεδομένα. Ακόμη και τα μεγέθη του υπαλλήλου μπορούν να εισαχθούν εκ των προτέρων, έτσι ώστε να χρειαστεί ακόμη λιγότερος χρόνος για την παραγγελία του ΜΑΠ. Ο υπάλληλος μπορεί να παραγγείλει μεμονωμένα, αλλά μπορείτε επίσης να κάνετε μαζικές παραγγελίες ως οργανισμός. Με έναν απλό και σαφή τρόπο μπορεί να φανεί τι έχει παραγγελθεί, ποιο είναι το κόστος και αν αυτό είναι εντός του προϋπολογισμού. Με αυτόν τον τρόπο, χωρίς μεγάλη επιβάρυνση, μπορείτε να δείτε με σαφήνεια πόσος προϋπολογισμός προορίζεται για το PPE.

Ξεκάθαρες Αναφορές

Οι παραγγελίες δεν χρειάζεται πλέον να παραδίδονται τηλεφωνικά ή να μην μεταφέρονται από το Excel ή από άλλο σύστημα, όλες οι οποίες μπορούν να προβληθούν ξεχωριστά ανά υπάλληλο και σε μια επισκόπηση ολόκληρου του οργανισμού. Αυτό είναι πιο οργανωμένο διοικητικά, αλλά αυτή η μέθοδος είναι επίσης λιγότερο επιρρεπής σε σφάλματα. Το KMS προσφέρει τη δυνατότητα προβολής καλά οργανωμένων αναφορών. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε εύκολα να δείτε ποια είναι η κατανάλωση εντός του οργανισμού σας και πότε διατάσσεται.

KMS για τον οργανισμό σας;

Περιέργεια για τις δυνατότητες του οργανισμού σας; Έτσι ώστε η ώρα 24 ανά ημέρα, οι 7 ημέρες την εβδομάδα μπορούν να κάνουν τις παραγγελίες σας. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας ενημερώσουμε με χαρά. Αυτό μπορεί να γίνει κάνοντας κλήση 0473 - 55 98 47 ή στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [προστασία μέσω email].