Εμφάνιση αποτελεσμάτων

Πετσέτες

Δείτε τις πτυσσόμενες πετσέτες μας παρακάτω. Η γκάμα μας περιλαμβάνει βαμβακερές πετσέτες δαχτυλιδιών και χαρτοπετσέτες Z και CZ. Οι διπλωμένες πετσέτες στοιβάζονται χαλαρά το ένα πάνω στο άλλο, έτσι ώστε μια αναδιπλούμενη πετσέτα να βγαίνει από το διανομέα με κάθε αγορά. Οι πετσέτες Z-fold είναι μισοπτυχισμένες, διασφαλίζοντας ότι το επόμενο φύλλο είναι πάντα έτοιμο για χρήση κατά την αφαίρεση μιας πτυσσόμενης πετσέτας. Αυτό είναι υγιεινό επειδή έχετε μόνο επαφή με το δέρμα που χρησιμοποιείτε.

Διαβάστε περισσότερα

Με τι μπορώ να σας βοηθήσω;

Ανακαλύψτε αμέσως όλες τις τιμές και επωφεληθείτε από το πλεονέκτημά σας.

Δεν έχετε λογαριασμό;
4 προϊόν (τα)
4 προϊόν (τα)

Πετσέτες

Οι πετσέτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλαπλούς σκοπούς. Για παράδειγμα, ο χώρος εργασίας μπορεί να απορριφθεί με μια πετσέτα, το χυμένο υγρό μπορεί να καθαριστεί, αλλά τα χέρια μπορούν επίσης να καθαριστούν ή να στεγνώσουν σε μια πετσέτα. Οι επισκέπτες και οι εργαζόμενοι στο χώρο εργασίας πρέπει πάντα να μπορούν να στεγνώσουν τα χέρια τους. Αυτό μειώνει επίσης τον κίνδυνο ασθενειών, λοιμώξεων και παραγωγικότητας. Υπάρχει κάτι να πούμε για τις βαμβακερές πετσέτες και τις χαρτοπετσέτες. Οι πετσέτες από βαμβάκι δεν αφήνουν πίσω τους καθόλου απορρίμματα, αλλά πρέπει να πλένονται τακτικά. Ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων που το χρησιμοποιούν. Με τις πετσέτες διπλώματος χαρτιού, οι περισσότεροι σχεδιάζονται έτσι ώστε να αγγίζετε μόνο το ύφασμα που χρησιμοποιείτε.

Πτυσσόμενη πετσέτα

Με τις πτυσσόμενες πετσέτες μας μπορείτε να διατηρήσετε ότι όσο πιο στρώσεις είναι η πετσέτα, τόσο πιο μαλακό είναι και τόσο ισχυρότερο είναι. Εάν η πετσέτα είναι μεγαλύτερη, χρησιμοποιούνται λιγότερες αναδιπλούμενες πετσέτες τη φορά. Κάτω από κάθε πετσέτα περιγράφεται, αν ισχύει, ποιο διανομέα ταιριάζει καλύτερα, ώστε να μπορείτε εύκολα να αγοράσετε τις σωστές πτυσσομένες πετσέτες για το σωστό διανομέα. Οι πτυσσόμενες πετσέτες είναι εύκολο να χρησιμοποιηθούν ως πανιά καθαρισμού, μαντήλια, χαρτοπετσέτες ή για να βγάλετε τα χέρια σας ή να τα στεγνώσετε.

Κυτταρίνη στρώματος 2

Έχουμε επίσης χαρτοπετσέτες από κυτταρίνη 2-layer. Αυτό σημαίνει ότι έχουν παραχθεί πετσέτες 100% νέας κυτταρίνης. Τα δύο στρώματα είναι κολλημένα μεταξύ τους, πράγμα που αυξάνει την αντοχή σε υγρή κατάσταση του χαρτιού.