Εμφάνιση αποτελεσμάτων

Δοχεία

Τα δοχεία είναι υγιεινά και εύχρηστα. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα διανομέων, όπως διανομέων χαρτιού και διανομέων σαπουνιού. Ιδανική για να κρεμάτε στον τοίχο σε χώρους όπου το σαπούνι ή οι πετσέτες πρέπει να είναι εύκολα προσβάσιμα.

Διαβάστε περισσότερα

Με τι μπορώ να σας βοηθήσω;

Ανακαλύψτε αμέσως όλες τις τιμές και επωφεληθείτε από το πλεονέκτημά σας.

Δεν έχετε λογαριασμό;
35 προϊόν (τα)
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
35 προϊόν (τα)
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2

Δοχεία

Με ένα διανομέα εξοικονομείτε χρόνο και αυξάνετε την υγιεινή στο εργασιακό σας περιβάλλον. Χάρη στο διανομέα, μπορείτε να οργανώσετε τα υφάσματα και το χαρτί καθαρισμού σε ένα μέρος σε ένα εύχρηστο διανομέα. Οι διανεμητές χρησιμοποιούνται σχεδόν σε κάθε υγειονομικό περιβάλλον, αλλά και στο πάτωμα εργασίας. Οι πιο γνωστοί είναι φυσικά ο διανεμητής σαπουνιού και ο διανομέας χαρτιού. Διατίθεται για πτυσσόμενα πετσέτες, ρολά πετσετών, χαρτί καθαρισμού, ρολά midi και πολλά άλλα. Χρησιμοποιώντας ένα διανομέα, τα καθημερινά αναλώσιμα αποθηκεύονται τακτικά και ο χώρος εργασίας παραμένει τακτοποιημένος και τακτοποιημένος.

Διανομέας χαρτιού

Ο σωστός συνδυασμός διανομής και πλήρωσης εξοικονομεί χρόνο συντήρησης, μειώνει τα απόβλητα και δίνει στον τελικό χρήστη μια ευχάριστη εμπειρία. Ο λειτουργικός σχεδιασμός αποτελεί τη βάση των διανομέων μας και στοχεύει στην εύκολη και διαισθητική χρήση, συντήρηση και επαναπλήρωση. Παρακάτω θα βρείτε μια επισκόπηση του διανομέα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με τη γκάμα ρολών χαρτιού ή σαπουνιού, ρολών τουαλέτας και ρολών καθαρισμού. Με όλους τους διανομείς χαρτιού, το χαρτί βγαίνει από το κάτω μέρος του διανομέα, το οποίο είναι πολύ υγιεινό. Σε αντίθεση με τον διανομέα πετσετών, ο διανομέας ρολού πετσέτας, όπως υποδηλώνει το όνομα, λειτουργεί με ρολό. Διατίθεται με την επιλογή ότι μπορείτε να κόψετε το χαρτί μόνοι σας, με λαβή ή αισθητήρα. Ο αισθητήρας λειτουργεί αυτόματα μετακινώντας το χέρι σας μπροστά από τον αισθητήρα.

Διανομέας σαπουνιού

Χειροκίνητα μηχανήματα για επαγγελματική χρήση σε βιομηχανικά και δημόσια περιβάλλοντα. Μοναδική γκάμα κλειστών αεροστεγών δοχείων των 1, 2 ή 4 λίτρων. Για χρήση με προϊόντα περιποίησης δέρματος Deb Stoko ή προϊόντα Swarfega σε συσκευασία κασετών. Παρέχεται μια βέλτιστη και ελεγχόμενη δόση προϊόντος πατώντας το μεγάλο, εύχρηστο κουμπί. Οι σαπούνι μας λειτουργούν σύμφωνα με την τσάντα-κουτί με ειδική, κατάλληλη συσκευασία ξαναγέμισμα. Τα άδεια δοχεία μπορούν να αντικατασταθούν σε δευτερόλεπτα. Επιπλέον, διατίθεται ένας πολυ-διανομέας για διάφορους τύπους σαπουνιού. Αυτά τοποθετούνται σε μια ελαφριά σανίδα και παρέχουν τα πάντα για ένα καθαρό και υγιές δέρμα σε μία τοποθεσία.