Εμφάνιση αποτελεσμάτων

Δοχεία

Τα δοχεία είναι υγιεινά και εύχρηστα. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα διανομέων, όπως διανομέων χαρτιού και διανομέων σαπουνιού. Ιδανική για να κρεμάτε στον τοίχο σε χώρους όπου το σαπούνι ή οι πετσέτες πρέπει να είναι εύκολα προσβάσιμα.

Διαβάστε περισσότερα

Με τι μπορώ να σας βοηθήσω;

Ανακαλύψτε αμέσως όλες τις τιμές και επωφεληθείτε από το πλεονέκτημά σας.

Δεν έχετε λογαριασμό;
35 προϊόν (τα)
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
35 προϊόν (τα)
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2

Δοχεία

Με ένα διανομέα εξοικονομείτε χρόνο και αυξάνετε την υγιεινή στο περιβάλλον εργασίας σας. Χάρη στον διανομέα έχετε τους υαλοκαθαριστήρες και το χαρτί που έχετε τοποθετήσει σε ένα βολικό διανομέα. Οι συσκευές διανομής χρησιμοποιούνται σχεδόν σε όλα τα είδη υγιεινής, αλλά και στο πάτωμα. Τα πιο γνωστά είναι φυσικά ο διανομέας σαπουνιού και ο διανομέας χαρτιού. Διαθέσιμο για αναδίπλωση πετσετών, ρολών πετσετών, χαρτιού στίλβωσης, ρολών midi και πολλά άλλα. Με τη χρήση ενός διανομέα, τα καθημερινά αναλώσιμα αποθηκεύονται καλά και ο χώρος εργασίας παραμένει καθαρός και καθαρός.

Διανομέας χαρτιού

Ο σωστός συνδυασμός διανομέα και πλήρωσης εξοικονομεί χρόνο συντήρησης, μειώνει την ποσότητα των αποβλήτων και δίνει στον τελικό χρήστη μια ευχάριστη εμπειρία. Ο λειτουργικός σχεδιασμός αποτελεί τη βάση των συσκευών μας και αποσκοπεί στην εύκολη και διαισθητική χρήση, συντήρηση και επαναπλήρωση. Ακολουθεί μια επισκόπηση του διανομέα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την τροφοδοσία ρολών χαρτιού ή σαπουνιού, ρολών τουαλέτας και κυλίνδρων καθαρισμού. Με όλους τους διανομείς χαρτιού, το χαρτί βγαίνει από την κάτω πλευρά του διανομέα, αλλά είναι υγιεινό. Σε αντίθεση με το διανομέα πετσετών, ο διανομέας ρολών πετσετών λειτουργεί, όπως υποδηλώνει το όνομα, με ένα ρόλο. Διατίθεται στη δυνατότητα που μπορείτε να αποκόψετε από μόνοι σας το χαρτί, με μοχλό ή αισθητήρα. Ο αισθητήρας λειτουργεί αυτόματα μετακινώντας το χέρι σας μπροστά από τον αισθητήρα.

Διανομέας σαπουνιού

Χειροκίνητες συσκευές διανομής για επαγγελματική χρήση σε βιομηχανικό και δημόσιο περιβάλλον. Μοναδική σειρά κλειστών αεροσυμπιεστών από 1, 2 ή 4 λίτρα. Για χρήση με προϊόντα φροντίδας δέρματος Deb Stoko ή προϊόντα Swarfega σε συσκευασία κασετών. Με το πάτημα του μεγάλου εύχρηστου κουμπιού παρέχεται μία βέλτιστη και ελεγχόμενη δόση προϊόντος. Οι διανεμητές σαπουνιού λειτουργούν σύμφωνα με την τσάντα-σε-κουτί με ειδικά, κατάλληλα δοχεία επαναπλήρωσης. Οι κενές κασέτες μπορούν να αντικατασταθούν σε λίγα δευτερόλεπτα. Επιπλέον, διατίθεται ένας πολλαπλός διανομέας για διάφορους τύπους σαπουνιού. Αυτά τοποθετούνται σε ένα ελαφρύ πάγκο και παρέχουν τα πάντα για καθαρό και υγιές δέρμα σε μια θέση.