Εμφάνιση αποτελεσμάτων

ΥΓΙΕΙΝΗ

Κατά την εκτέλεση διαφορετικών δραστηριοτήτων, το γυμνό δέρμα επιβαρύνεται επίσης. Αυτό μπορεί να ποικίλει από το φως έως την έντονη ρύπανση λόγω πετρελαίου, λίπους, αιθάλης, μικροβιακής μόλυνσης, υπεριώδους ακτινοβολίας και ηλεκτρικής συγκόλλησης. Χρησιμοποιώντας τα σωστά μέσα για την υγιεινή και την προσωπική φροντίδα, μπορείτε να διασφαλίσετε την κατάλληλη προστασία του δέρματος. Επιπλέον, η σειρά μας περιλαμβάνει διάφορα προϊόντα καθαρισμού, ώστε να μπορείτε να διατηρείτε την επαγγελματική υγιεινή παράλληλα με την προσωπική σας υγιεινή.
Διαβάστε περισσότερα

Με τι μπορώ να σας βοηθήσω;

Ανακαλύψτε αμέσως όλες τις τιμές και επωφεληθείτε από το πλεονέκτημά σας.

Δεν έχετε λογαριασμό;
130 προϊόν (τα)
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
130 προϊόν (τα)
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Υγιεινή

Τα προϊόντα της σειράς μας για την προστασία του δέρματος από τις εξωτερικές επιδράσεις κυμαίνονται από την προστασία του δέρματος έως τον καθαρισμό, από τα δοχεία σαπουνιού έως το χαρτί υγείας και τα απορροφητικά. Όλα για να διατηρήσετε την υγιεινή της εργασίας υψηλή. Η υγιεινή αποτελεί σημαντικό μέρος κάθε επιχείρησης, είτε πρόκειται για το εργασιακό περιβάλλον για προσωπική φροντίδα. Με την παρουσία των σωστών άρθρων, το περιβάλλον δεν προκαλεί προβλήματα υγείας και υγείας και μειώνονται οι δυνατότητες. Με την τήρηση της υγιεινής στο πάτωμα εργασίας, το περιβάλλον, τα χρησιμοποιούμενα υλικά και στην εργασία μας και τους εαυτούς μας πρέπει να διατηρούνται καθαρά.

Επαγγελματική υγιεινή

Η υγιεινή είναι εξίσου σημαντική στο χώρο εργασίας όπως και στο σπίτι. Κατά τη διάρκεια διαφόρων δραστηριοτήτων, η εργασία μπορεί να γίνει με επιβλαβή ή / και τοξικά υλικά και ουσίες. Επιπλέον, ένα καθαρό περιβάλλον εργασίας διασφαλίζει τους εργαζόμενους με κίνητρα και μειώνει τον κίνδυνο των κινδύνων. Ένα καθαρό περιβάλλον εργασίας διασφαλίζει ότι οι κίνδυνοι είναι επίσης πιο ορατοί. Όσο περισσότερη εργασιακή υγιεινή γίνεται, τόσο λιγότερο πιθανό είναι ότι οι εργαζόμενοι θα συστέλλουν ασθένειες ή λοιμώξεις. Η επαγγελματική υγιεινή πρέπει καταρχήν να διασφαλίζει ότι οι ουσίες με επικίνδυνες ιδιότητες παραμένουν στο πάτωμα εργασίας. Καταρχήν, βεβαιωθείτε ότι η επαφή με επικίνδυνες ουσίες περιορίζεται όσο το δυνατόν περισσότερο, για παράδειγμα τοποθετώντας έναν ανεμιστήρα έτσι ώστε ο χώρος εργασίας να είναι καλά αεριζόμενος. Βεβαιωθείτε επίσης ότι έχετε το σωστό σηματοδοσίαςχρησιμοποιούνται σανίδες, δηλώνοντας, για παράδειγμα, ότι υπάρχει τοξικές ουσίες να είναι παρόντες.

καθαρός

Για να διατηρήσετε την υγιεινή υψηλή, πρέπει φυσικά να πλένετε τα χέρια σας πριν φάτε, όπως και μετά από μια επίσκεψη στην τουαλέτα. Αλλά για να διατηρήσετε την επαγγελματική υγιεινή υψηλή, πρέπει να το κάνετε και αν έχετε χυθεί επικίνδυνες ουσίες. Μπορούμε να βοηθήσουμε διάφορα είδη καθαρισμού στην γκάμα μας, όπως απορροφητές και προστατευτικά χεριών και καθαρισμό χεριών. Λάβετε υπόψη ότι ορισμένες ουσίες όπως η βενζίνη και οι διαλύτες μπορούν να απορροφηθούν γρήγορα μέσω του δέρματος και να έχουν επιβλαβές και τοξικό αποτέλεσμα. Ορισμένες ουσίες όπως η τερεβινθίνη και η βενζίνη απολιπάνουν το δέρμα. Ως αποτέλεσμα, το δέρμα προσφέρει λιγότερη προστασία και συνεπώς διατρέχετε τον κίνδυνο να πάρετε ταχύτερα έκζεμα. Συνιστούμε έντονα να μην πλένετε τα χέρια με βενζίνη ή τερεβινθέλ ή κάτι παρόμοιο. Χρησιμοποιήστε το πολύ ένα καθαρό πανί που βυθίζετε απλά σε ένα διαλύτη που δεν απορροφάται από το δέρμα και που απολιώνει το δέρμα όσο το δυνατόν λιγότερο, σκεφτείτε έναν από τους καθαριστικά χεριών.