Εμφάνιση αποτελεσμάτων

ΥΓΙΕΙΝΗ

Κατά την εκτέλεση διαφορετικών δραστηριοτήτων, το γυμνό δέρμα επιβαρύνεται επίσης. Αυτό μπορεί να ποικίλει από το φως έως την έντονη ρύπανση λόγω πετρελαίου, λίπους, αιθάλης, μικροβιακής μόλυνσης, υπεριώδους ακτινοβολίας και ηλεκτρικής συγκόλλησης. Χρησιμοποιώντας τα σωστά μέσα για την υγιεινή και την προσωπική φροντίδα, μπορείτε να διασφαλίσετε την κατάλληλη προστασία του δέρματος. Επιπλέον, η σειρά μας περιλαμβάνει διάφορα προϊόντα καθαρισμού, ώστε να μπορείτε να διατηρείτε την επαγγελματική υγιεινή παράλληλα με την προσωπική σας υγιεινή.
Διαβάστε περισσότερα

Με τι μπορώ να σας βοηθήσω;

Ανακαλύψτε αμέσως όλες τις τιμές και επωφεληθείτε από το πλεονέκτημά σας.

Δεν έχετε λογαριασμό;
130 προϊόν (τα)
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
130 προϊόν (τα)
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

ΥΓΙΕΙΝΗ

Τα προϊόντα της σειράς μας για την προστασία του δέρματος από εξωτερικές επιδράσεις ποικίλλουν από προστατευτικά δέρματος έως καθαριστικά, από σαπουνόνερ έως χαρτί υγείας και απορροφητικά. Τα πάντα για να διατηρηθεί υψηλή η βιομηχανική υγιεινή. Η υγιεινή είναι ένα σημαντικό μέρος κάθε εταιρείας, είτε αφορά το εργασιακό περιβάλλον για την προσωπική φροντίδα. Διαθέτοντας τα σωστά άρθρα, το περιβάλλον δεν προκαλεί ασθένειες και παράπονα για την υγεία και οι δυνατότητες για αυτό μειώνονται. Διατηρώντας την υγιεινή ψηλά στον χώρο εργασίας, στο περιβάλλον, στα υλικά με τα οποία και στην οποία εκτελείται η εργασία και οι ίδιοι πρέπει να διατηρούμε καθαρό.

Επαγγελματική υγιεινή

Η υγιεινή είναι εξίσου σημαντική στο χώρο εργασίας όπως και στο σπίτι. Κατά τη διάρκεια διαφόρων δραστηριοτήτων είναι δυνατή η εργασία με επιβλαβή και / ή τοξικά υλικά και ουσίες. Επιπλέον, ένα καθαρό εργασιακό περιβάλλον εξασφαλίζει κίνητρα στους υπαλλήλους και μειώνει τον κίνδυνο των κινδύνων. Ένα καθαρό εργασιακό περιβάλλον διασφαλίζει ότι οι κίνδυνοι είναι επίσης πιο ορατοί. Όσο περισσότερο γίνεται η υγιεινή της εργασίας, τόσο λιγότερο πιθανό είναι οι εργαζόμενοι να προσβληθούν από ασθένεια ή μόλυνση. Η επαγγελματική υγιεινή πρέπει σε πρώτο βαθμό να διασφαλίσει ότι ουσίες με επικίνδυνες ιδιότητες φυλάσσονται έξω από το χώρο εργασίας. Στην πρώτη περίπτωση, βεβαιωθείτε ότι η επαφή με επικίνδυνες ουσίες είναι όσο το δυνατόν πιο περιορισμένη, για παράδειγμα τοποθετήστε έναν ανεμιστήρα έτσι ώστε ο χώρος εργασίας να αερίζεται καλά. Πάρτε επίσης το σωστό σηματοδοσίαςχρησιμοποιούνται σανίδες, δηλώνοντας, για παράδειγμα, ότι υπάρχει τοξικές ουσίες να είναι παρόντες.

καθαρός

Για τη διατήρηση της υγιεινής, πρέπει φυσικά να πλένετε τα χέρια σας πριν το φαγητό, όπως μετά από μια επίσκεψη στην τουαλέτα. Αλλά για να διατηρήσετε τη βιομηχανική υγιεινή υψηλή, θα πρέπει επίσης να το κάνετε αυτό εάν έχετε χύσει επικίνδυνες ουσίες. Καταφέραμε να βοηθήσουμε διάφορα προϊόντα καθαρισμού στη σειρά μας, όπως απορροφητές και προφυλακτήρες και καθαρισμός χεριών. Λάβετε υπόψη ότι ορισμένες ουσίες όπως η βενζίνη και οι διαλύτες μπορούν να απορροφηθούν γρήγορα μέσω του δέρματος και να έχουν επιβλαβείς και τοξικές επιπτώσεις. Ορισμένες ουσίες όπως η τερεβινθίνη και η βενζίνη απολιπάνουν το δέρμα. Ως αποτέλεσμα, το δέρμα προσφέρει λιγότερη προστασία και διατρέχετε τον κίνδυνο εκζέματος πιο γρήγορα. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να μην πλένετε τα χέρια σας με βενζίνη ή τερεβινθίνη ή παρόμοια. Το πολύ, χρησιμοποιήστε ένα καθαρό πανί που βυθίζετε σε έναν διαλύτη που δεν απορροφάται από το δέρμα και που απολιπαίνει το δέρμα όσο το δυνατόν λιγότερο, σκεφτείτε ένα από τα καθαριστικά χεριών.