Εμφάνιση αποτελεσμάτων

Φόρμες

Λόγω της κρίσης της Corona, λίγες μίας χρήσης φόρμες είναι διαθέσιμες. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε το απόθεμα και συνεπώς θα ακυρώσουμε τις παραγγελίες. Καλέστε στο +32473559847 για περισσότερες πληροφορίες. Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Στην κατηγορία Στέμμα μπορείτε να δείτε τι έχουμε στο απόθεμα και μπορείτε να το παραδώσετε.  

 

Προσφέρουμε διάφορες φόρμες. Για παράδειγμα, διαθέτουμε φόρμες μιας χρήσης σαν φόρμες που μπορούν να φορεθούν πιο συχνά. Απλές με επικάλυψη που προστατεύουν από τη σκόνη ή τους καθαριστικούς παράγοντες και τις εργασίες βαφής και ψεκασμού σε φόρμες CSI σε συνδυασμούς από χημικά και επιβραδυντικά φλόγας.

Διαβάστε περισσότερα

Με τι μπορώ να σας βοηθήσω;

Ανακαλύψτε αμέσως όλες τις τιμές και επωφεληθείτε από το πλεονέκτημά σας.

Δεν έχετε λογαριασμό;
283 προϊόν (τα)
Σελίδα:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
283 προϊόν (τα)
Σελίδα:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Φόρμες

Για παράδειγμα, διαθέτουμε μίας χρήσης ολόσωμες φόρμες που σας προστατεύουν μόνο από καθαριστικά, δραστηριότητες βαφής και ψεκασμού μη επιβλαβούς χαρακτήρα και το κάλυμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο ως προστατευτικό μέσο για τα υποκείμενα ρούχα. Αλλά η γκάμα μας περιλαμβάνει επίσης ολόσωμες φόρμες έναντι στερεών σωματιδίων και υγρών χημικών ή έναντι υγρών. Έχουμε επίσης βαρύτερες φόρμες για δουλειά, όπως εγκληματολογία που προσφέρουν την απαραίτητη ισορροπία μεταξύ άνεσης και απόδοσης. Ή φόρμες που είναι άνετες και επιβραδύνουν τη φλόγα. Αυτά είναι ειδικά σχεδιασμένα για να φοριούνται σε θερμικά προστατευτικά ρούχα εργασίας και προσφέρουν εξαιρετική προστασία έναντι σωματιδίων σκόνης και υγρών παφλασμών.

Φόρμες εργασίας

Ορισμένες φόρμες εργασίας είναι ιδανικές για χρήση σε εργαστήρια, στη γεωργία, για γενικό καθαρισμό και επεξεργασία αμιάντου. Αυτές οι φόρμες εργασίας πληρούν επομένως τα ακόλουθα πρότυπα: EN ISO 13982-1 (Type 5) / EN 13034 (Type 6). Διαθέτουμε επίσης φόρμες εργασίας που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν ένα εξαιρετικό εμπόδιο έναντι οργανικών και ανόργανων χημικών και παραγόντων μόλυνσης.

Συνολική εκτύπωση

Με εμάς είναι επίσης δυνατή η εκτύπωση του εξοπλισμού ατομικής προστασίας, συμπεριλαμβανομένων των φόρμων εργασίας. Δεν είναι δυνατή η εκτύπωση όλων των φόρμουλων, επικοινωνήστε μαζί μας για τις δυνατότητες.

Παρακάτω είναι τα πρότυπα που μπορούν να συναντηθούν συνολικά, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι δεν είναι όλα. Σύμφωνα με τα γενικά χαρακτηριστικά, αναφέρεται το πρότυπο στο οποίο συμμορφώνεται.

 • ΚΑΙ 14605 (Τύπος 3 και 3B): προστατευτική ενδυμασία από υγρά χημικά, συμπεριλαμβανομένης της δοκιμής αντοχής στη διείσδυση.
 • ΚΑΙ 14605 (Τύπος 4 και 4B): προστατευτική ενδυμασία από υγρά χημικά, συμπεριλαμβανομένης της δοκιμής αντοχής στη διείσδυση.
 • EN ISO 13982-1 (Τύπος 5 και 5B): προστατευτική ενδυμασία για χρήση έναντι στερεών σωματιδίων.
 • ΚΑΙ 13034 (Τύπος 6): προστατευτική ενδυμασία από υγρά χημικά τύπου 6 PB (6)
 • EN ISO 14116: προστατευτική ενδυμασία από τις φλόγες. Υλικά, σύνθετα υλικά και ρούχα με περιορισμένη εξάπλωση φλόγας.
 • ΚΑΙ 1149-5: προστατευτικό ρουχισμό με ηλεκτροστατικές ιδιότητες. Για την πρόληψη της πυρκαγιάς και των εκρήξεων.
 • ΚΑΙ 1073-2: προστατευτική ενδυμασία από ραδιενεργό μόλυνση
 • ΚΑΙ 14126: προστατευτική ενδυμασία - απαιτήσεις απόδοσης και μέθοδοι δοκιμής για προστατευτική ενδυμασία έναντι μολυσματικών παραγόντων.
 • ΚΑΙ 12941: συσκευές αναπνευστικής προστασίας - φίλτρα που τροφοδοτούνται σε συνδυασμό με κράνος ή κουκούλα - Απαιτήσεις, δοκιμές, σήματα.
 • ΚΑΙ 943: προστατευτική ενδυμασία από επικίνδυνα στερεά, υγρά και αέρια χημικά, συμπεριλαμβανομένων υγρών και στερεών αερολυμάτων.