Εμφάνιση αποτελεσμάτων

Φόρμες

Λόγω της κρίσης της Corona, λίγες μίας χρήσης φόρμες είναι διαθέσιμες. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε το απόθεμα και συνεπώς θα ακυρώσουμε τις παραγγελίες. Καλέστε στο +32473559847 για περισσότερες πληροφορίες. Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Στην κατηγορία Στέμμα μπορείτε να δείτε τι έχουμε στο απόθεμα και μπορείτε να το παραδώσετε.

Προσφέρουμε διάφορες φόρμες. Για παράδειγμα, διαθέτουμε φόρμες μιας χρήσης σαν φόρμες που μπορούν να φορεθούν πιο συχνά. Απλές με επικάλυψη που προστατεύουν από τη σκόνη ή τους καθαριστικούς παράγοντες και τις εργασίες βαφής και ψεκασμού σε φόρμες CSI σε συνδυασμούς από χημικά και επιβραδυντικά φλόγας.

Διαβάστε περισσότερα

Με τι μπορώ να σας βοηθήσω;

Ανακαλύψτε αμέσως όλες τις τιμές και επωφεληθείτε από το πλεονέκτημά σας.

Δεν έχετε λογαριασμό;
283 προϊόν (τα)
Σελίδα:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
283 προϊόν (τα)
Σελίδα:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Φόρμες

Για παράδειγμα, διαθέτουμε φορεματάκια μιας χρήσης που προστατεύουν μόνο σας από παράγοντες καθαρισμού, βαφής και ψεκασμού μη επικίνδυνου χαρακτήρα και το σύνολο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο ως προστατευτική συσκευή για τα υποκείμενα ρούχα. Αλλά η γκάμα περιλαμβάνει επίσης φόρμες προστασίας από στερεά σωματίδια και υγρά χημικά ή από υγρά. Έχουμε επίσης βαρύτερες φόρμες για εργασία ως τεχνικό τμήμα έρευνας που προσφέρει την απαραίτητη ισορροπία μεταξύ άνεσης και απόδοσης. Ή φόρμες που είναι άνετες και επιβραδυντικές φλόγας. Αυτά είναι ειδικά σχεδιασμένα για να φορούν θερμικά προστατευτικά ενδύματα εργασίας και να παρέχουν εξαιρετική προστασία από σωματίδια σκόνης και εκτόξευση υγρού.

Φόρμες εργασίας

Ορισμένες φόρμες εργασίας είναι ιδανικές για χρήση, για παράδειγμα, σε εργαστήρια, στη γεωργία και για γενικές εργασίες καθαρισμού και επεξεργασία αμιάντου. Οι φόρμες αυτές εργασίας ανταποκρίνονται επίσης στα ακόλουθα πρότυπα: EN ISO 13982-1 (Τύπος 5) / EN 13034 (Τύπος 6). Διαθέτουμε επίσης φόρμες εργασίας που έχουν σχεδιαστεί για να αποτελούν ένα εξαιρετικό φράγμα κατά των οργανικών και ανόργανων χημικών ουσιών και των παραγόντων μόλυνσης.

Συνολική εκτύπωση

Με εμάς είναι επίσης δυνατή η εκτύπωση του εξοπλισμού ατομικής προστασίας, συμπεριλαμβανομένων των φόρμων εργασίας. Δεν είναι δυνατή η εκτύπωση όλων των φόρμουλων, επικοινωνήστε μαζί μας για τις δυνατότητες.

Παρακάτω είναι τα πρότυπα που μπορούν να συναντηθούν συνολικά, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι δεν είναι όλα. Σύμφωνα με τα γενικά χαρακτηριστικά, αναφέρεται το πρότυπο στο οποίο συμμορφώνεται.

 • ΚΑΙ 14605 (Τύπος 3 και 3B): προστατευτικό ρουχισμό ενάντια σε υγρές χημικές ουσίες, συμπεριλαμβανομένης της δοκιμής αντίστασης διαπέρασης
 • ΚΑΙ 14605 (Τύπος 4 και 4B): προστατευτικό ρουχισμό ενάντια σε υγρές χημικές ουσίες, συμπεριλαμβανομένης της δοκιμής αντίστασης διαπέρασης
 • EN ISO 13982-1 (Τύπος 5 και 5B): προστατευτικό ρουχισμό για χρήση ενάντια σε σωματιδιακά χημικά.
 • ΚΑΙ 13034 (Τύπος 6): προστατευτική ενδυμασία έναντι υγρών χημικών τύπου 6 από PB (6).
 • EN ISO 14116: προστατευτική ενδυμασία από τις φλόγες. Υλικά, σύνθετα υλικά και ρούχα με περιορισμένη εξάπλωση φλόγας.
 • ΚΑΙ 1149-5: προστατευτικό ρουχισμό με ηλεκτροστατικές ιδιότητες. Για την πρόληψη της πυρκαγιάς και των εκρήξεων.
 • ΚΑΙ 1073-2: προστατευτική ενδυμασία από ραδιενεργό μόλυνση
 • ΚΑΙ 14126: προστατευτικό ρουχισμό - απαιτήσεις πρόωρο και μεθόδους δοκιμών για προστατευτικό ρουχισμό έναντι μεταδοτικών παραγόντων.
 • ΚΑΙ 12941: προστατευτικά φίλτρα αναπνευστικής προστασίας - συνδυασμένα με κράνος ή κουκούλα - Απαιτήσεις, δοκιμές, σήμανση.
 • ΚΑΙ 943: προστατευτικό ρουχισμό από επικίνδυνα στερεά, υγρά και αέρια χημικά, συμπεριλαμβανομένων υγρών και στερεών αερολυμάτων.