Εμφάνιση αποτελεσμάτων

Μπουφάν

Μεγάλη ποικιλία γυναικών εργασίας για άντρες, άνδρες και γυναίκες. Ανάλογα με την εργασία, το παλτό εργασίας πρέπει να πληροί διαφορετικά χαρακτηριστικά, χαρακτηριστικά και πάνω απ 'όλα τις απαιτήσεις, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να λειτουργείτε καλά σε όλες τις περιστάσεις και πάνω απ' όλα να είστε ασφαλείς. Για αυτό προσφέρουμε διαφορετικούς τύπους σακιδίων εργασίας, όπως το χειμώνα ή για την κατασκευή.

Διαβάστε περισσότερα

Με τι μπορώ να σας βοηθήσω;

Ανακαλύψτε αμέσως όλες τις τιμές και επωφεληθείτε από το πλεονέκτημά σας.

Δεν έχετε λογαριασμό;
834 προϊόν (τα)
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
834 προϊόν (τα)
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Σακάκια εργασίας

Τα σακάκια εργασίας πρέπει να σας προστατεύουν από τον άνεμο και τον καιρό. Τα επαγγελματικά σακάκια εργασίας μας έχουν μεγάλη άνεση στην χρήση και διατίθενται σε διάφορα μοντέλα, χρώματα και μεγέθη. Γενικά, όλα τα σακάκια εργασίας μας είναι unisex, με λίγες εξαιρέσεις που είναι ιδιαίτερα για τους άνδρες ή τις γυναίκες. Όταν αγοράζετε ένα παλτό εργασίας, δώστε προσοχή στο αν θα πρέπει να μπορείτε να φτάσετε εύκολα στις τσέπες σας, στις τσέπες του σακακιού και υπό ποιες καιρικές συνθήκες / σεζόν θα φορεθεί το σακάκι εργασίας. Επιπλέον, πρέπει να δοθεί προσοχή στο κατά πόσον το παλτό εργασίας παρέχει επαρκή προστασία ενάντια στο έργο, για παράδειγμα, για μερικές εργασίες ένα στρώμα σκόνης μπορεί να προσφέρει επαρκή προστασία ή ένα εργαστηριακό παλτό ή ένα παλτό μαγειρικής απαιτείται.

Μπουφάν εργασίας μάρκες

Τα σακάκια εργασίας μας είναι διαφορετικά εμπορικά σήματα ποιότητας όπως η Helly Hansen, αυτά τα σακάκια εργασίας είναι γνωστά για να δουλέψετε στεγνά, ζεστά και ασφαλή. Τα σακάκια εργασίας από την Helly Hansen έχουν ένα τρία χαμηλό σύστημα, οπότε το σακάκι προστατεύει πάντα και σας κρατά σε θερμοκρασία, είναι επίσης αδιάβροχο και αναπνεύσιμο. Τα σακάκια φθοράς M είναι γνωστά για βέλτιστη προσωπική προστασία σε προσιτή τιμή. Τα μπουφάν M φθοράς κυμαίνονται από βρεφικά ενδύματα μέχρι πυρομαχικά εργασίας που επιβραδύνουν τη φλόγα. με λίγα λόγια, προσφέρουν ένα κατάλληλο παλτό για διαφορετικές εργασίες και συνθήκες.

Χειμερινά σακάκια εργασίας

Το χειμώνα, τα σακάκια εργασίας θα πρέπει να παρέχουν αρκετή θερμότητα, αλλά και να προστατεύουν από τις χειμερινές βροχοπτώσεις. Τα χειμερινά σακάκια εργασίας μας παρέχουν επαρκή προστασία στις πιο ακραίες συνθήκες και προσφέρουν μεγαλύτερη προστασία από ένα κανονικό χειμωνιάτικο σακάκι. Τα χειμερινά σακάκια εργασίας μας είναι αδιάβροχα και μπορείτε να έχετε τα σακάκια εργασίας τυπωμένα με το λογότυπό σας.

Κατασκευή ειδών εργασίας

Τα σακάκια εργασίας μας είναι επίσης κατάλληλα για κατασκευή. Διαθέτουμε κατασκευή που απορροφά το νερό, αλλά και αντανακλαστική, επιβραδυντική της φλόγας και αντιστατική κατασκευή. Εάν χρησιμοποιείτε συχνά τις τσέπες των παντελόνι εργασίας σας, είναι χρήσιμο να έχετε ένα σύντομο σακάκι εργασίας, έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση στα πράγματα σας και να μην χρειάζεται πάντα να αυξήσετε το παλτό σας.