Εμφάνιση αποτελεσμάτων

Πουλόβερ και φούτερ

Έχουμε μια μεγάλη ποικιλία από πουλόβερ και πουλόβερ που είναι κατάλληλα για διαφορετικές καιρικές συνθήκες, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να εργάζεστε άνετα και ζεστά. Τα πουλόβερ και τα πουλόβερ μας πληρούν διαφορετικά πρότυπα EN, τα οποία περιγράφονται με το συγκεκριμένο προϊόν.
Διαβάστε περισσότερα

Με τι μπορώ να σας βοηθήσω;

Ανακαλύψτε αμέσως όλες τις τιμές και επωφεληθείτε από το πλεονέκτημά σας.

Δεν έχετε λογαριασμό;
281 προϊόν (τα)
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
281 προϊόν (τα)
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Πουλόβερ

Ένα πουλόβερ πρέπει να κάθεται άνετα και πάνω απ 'όλα να μην σας εμποδίζει κατά τη διάρκεια της εργασίας. Έχουμε διαφορετικούς τύπους πουλόβερ σε διαφορετικά μοντέλα και χρώματα που μπορείτε να παραγγείλετε στην εταιρική ταυτότητα της εταιρείας σας. Τα πουλόβερ μας διατίθενται σε διάφορα μοντέλα, όπως πουλόβερ με στρογγυλό λαιμό, κολάρο πόλο ή φερμουάρ. Αλλά έχετε έρθει επίσης στο σωστό μέρος με πουλόβερ από φούτερ, πουλόβερ πόλο, πουλόβερ με κουκούλα και πουλόβερ καπετάνιου. Η γκάμα πουλόβερ μας περιλαμβάνει πουλόβερ από γνωστές μάρκες όπως η M-Wear, η Blåkläder και η Santino. Τα πουλόβερ μας είναι γενικά unisex, αλλά έχουμε και γυναικεία μοντέλα.

Πουλόβερ εργασίας

Το υλικό είναι το πιο σημαντικό για ένα πουλόβερ εργασίας. Ένα λειτουργικό πουλόβερ από βαμβάκι συμβάλλει στην άνεση και την αποφυγή του στατικού ηλεκτρισμού. Ο πολυεστέρας είναι και πάλι πιο ανθεκτικός. Κατασκευάσαμε επίσης πουλόβερ από συνδυασμούς από βαμβάκι και πολυεστέρα και πανί φλοκ. Επιπλέον, διαθέτουμε διάφορα πουλόβερ εργασίας με ανακλαστικά υλικά, έτσι ώστε να είστε περισσότερο ορατοί, σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 20471. Και έχουμε πουλόβερ που πληρούν τα πρότυπα IEC 61482-1-2 / EN ISO 11612 / EN 1149-5. Με άλλα λόγια, έχουμε πουλόβερ εργασίας που είναι ανθεκτικά στη φωτιά και σας προστατεύουν από τη θερμότητα και τις φλόγες και σύμφωνα με τις απαιτήσεις των ενδυμάτων εργασίας με ηλεκτροστατικές ιδιότητες. Το IEC 61482 σημαίνει προστασία από τους θερμικούς κινδύνους ενός ηλεκτρικού τόξου, σύμφωνα με τη δοκιμή BOX.

Πουλόβερ εργασίας για εκτύπωση

Τα παντελόνια εργασίας μας είναι επομένως κατάλληλα για όλες τις δραστηριότητες, από κανονικές εργασίες έως δραστηριότητες όπου τα πουλόβερ εργασίας πρέπει να συμμορφώνονται με ορισμένα πρότυπα EN. Ανεξάρτητα από το είδος εργασίας που επιλέγετε, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε τα φανελάκια εργασίας σας στην εταιρική ταυτότητα της εταιρείας σας. Η συλλογή μας περιέχει διαφορετικά χρώματα από πουλόβερ εργασίας και μπορείτε να έχετε τα πουλόβερ εργασίας σας τυπωμένα μαζί μας. Υπάρχει αρκετός χώρος για ένα σλόγκαν για τα πουλόβερ εργασίας μας, αλλά το λογότυπο της εταιρείας ή το κείμενο είναι επίσης δυνατό. Επικοινωνήστε μαζί μας για να τυπώσετε τα πουλόβερ εργασίας.