Εμφάνιση αποτελεσμάτων

Πουκάμισα

Δείτε τη μεγάλη γκάμα πουκάμισων εργασίας μας. Από βασικά πουκάμισα, πόλο εργασίας έως πουκάμισα φθορισμού. Τα πουκάμισά μας διατίθενται με κοντά μανίκια, μακριά μανίκια και ως πουκάμισο εργασίας. Γενικά, τα περισσότερα πουκάμισα μας είναι κατάλληλα για unisex, αλλά μερικά πουκάμισα είναι ειδικά για γυναίκες, άνδρες και ακόμη και παιδιά. Είναι επίσης δυνατό να εκτυπώσετε τα πουκάμισα μαζί μας.

Διαβάστε περισσότερα

Με τι μπορώ να σας βοηθήσω;

Ανακαλύψτε αμέσως όλες τις τιμές και επωφεληθείτε από το πλεονέκτημά σας.

Δεν έχετε λογαριασμό;
563 προϊόν (τα)
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
563 προϊόν (τα)
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Πουκάμισα

Στο φάσμα των πουκάμισων μας υπάρχει πάντα ένα κατάλληλο πουκάμισο για την εταιρεία και τις δραστηριότητές σας. Πρέπει πάντα να πληρούν τις απαιτήσεις, όπως η εμφάνιση, αλλά ίσως το πιο σημαντικό: άνεση. Τα πουκάμισα φοριούνται όλη την εργάσιμη ημέρα και πρέπει επομένως να είναι άνετα. Επιπλέον, πρέπει επίσης να είναι υψηλής ποιότητας και για την εμφάνιση της εταιρείας, δεν είναι κάθε πουκάμισο κατάλληλο. Για παράδειγμα, προσφέρουμε διαφορετικούς τύπους, όπως πουκάμισα εργασίας και πουκάμισα πόλο. Έχουμε επίσης θερμά πουκάμισα. Τα εσώρουχα Viloft μας έχουν μεγάλη άνεση στη χρήση και αισθάνονται άνετα στο δέρμα. Επιπλέον, αυτό το πουκάμισο δεν προκαλεί ανησυχητική ανάπτυξη οσμής. Επιπλέον, αυτά τα πουκάμισα είναι αναπνεύσιμα και έχουν ιδιότητες ρύθμισης της υγρασίας.

Εκτύπωση σε πουκάμισα

Επιπλέον, προσφέρουμε τη δυνατότητα εκτύπωσης των πουκάμισων. Αυτό μπορεί να γίνει με ένα λογότυπο ή ένα κείμενο ή και τα δύο. Με αυτό τον τρόπο το προσωπικό σας μπορεί να προωθήσει ακόμα καλύτερα την εταιρεία και είναι σαφές από ποια εταιρεία είναι. με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι τα πουκάμισα είναι εντελώς σύμφωνες με την εταιρική ταυτότητα της εταιρείας. Για παράδειγμα, τα πουκάμισα και το προσωπικό είναι αντιπροσωπευτικά, αναγνωρίσιμα και εμπνέουν εμπιστοσύνη στον πελάτη.

Πουκάμισα εργασίας

Επιπλέον, η σειρά μας περιλαμβάνει πουκάμισα εργασίας με επιβραδυντική φλόγα που δεν χάνονται όταν πλένετε το πουκάμισο. Η σειρά μας περιλαμβάνει επίσης το πουκάμισο εργασίας Sioen, το οποίο περιέχει μόνιμη αντιβακτηριακή δράση που καταπολεμά τις οσμές. Επιπλέον, ορισμένα πουκάμισα εργασίας είναι εγγενώς επιβραδυντικά φλόγας και αντιστατικά. Κάτω από κάθε πουκάμισο εργασίας δηλώνεται αν πληροί ορισμένα πρότυπα και ποια πρότυπα. Όπως το πρότυπο IEC 61340: προστασία ηλεκτρονικών εξαρτημάτων από ηλεκτροστατικά φαινόμενα.

Πουκάμισο εργασίας

Τα πουκάμισα μας είναι κατάλληλα για φορέματα ως εξωτερικά ενδύματα, αλλά η σειρά μας περιλαμβάνει επίσης πουκάμισα εργασίας που είναι κατάλληλα για τα πουκάμισα. Ή με πολύ ζεστές θερμοκρασίες ως εξωτερικά ρούχα.