Εμφάνιση αποτελεσμάτων

Παντελόνια

Παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα παντελονιών εργασίας για τους άνδρες, τις γυναίκες και τα παιδιά. Έχουμε κατάλληλα παντελόνια εργασίας για όλες τις εργασίες, έχουμε παντελόνια εργασίας τζιν, παντελόνια εργασίας με προστατευτικά γονάτων ή παντελόνια μη εύλεκτα. Με λίγα λόγια, όλα τα επαγγελματικά παντελόνια εργασίας που περιστρέφονται γύρω από την άνεση και την ασφάλεια.

Διαβάστε περισσότερα

Με τι μπορώ να σας βοηθήσω;

Ανακαλύψτε αμέσως όλες τις τιμές και επωφεληθείτε από το πλεονέκτημά σας.

Δεν έχετε λογαριασμό;
630 προϊόν (τα)
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
630 προϊόν (τα)
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Παντελόνια Εργασίας

Η σειρά μας περιλαμβάνει διάφορα παντελόνια εργασίας, όπως τα κανονικά παντελόνια εργασίας που προστατεύουν από τη βρωμιά και τη βαφή. Για τους καλοκαιρινούς μήνες έχουμε σορτάκια, που κυμαίνονται από απλά σορτσάκια μέχρι αντανακλαστικά σορτς και παντελόνια εργασίας με διαφορετικές τσέπες. Η σειρά μας περιλαμβάνει επίσης παντελόνια εργασίας που έχουν ιδιότητες επιβράδυνσης της φλόγας και παντελόνια εργασίας που δεν επιτρέπουν το πέρασμα του νερού, για παράδειγμα στη βροχή.

Υλικά κατασκευής των παντελονιών

Τα παντελόνια εργασίας είναι κατασκευασμένα κυρίως από πολυεστέρα, βαμβάκι ή Proban. Τα παντελόνια εργασίας πολυεστέρα φθείρονται λιγότερο γρήγορα και είναι εύκολο να καθαριστούν. Το βαμβάκι είναι γνωστό για την άνεσή του και απορροφά την υγρασία καλά. Η Proban έχει τη δυνατότητα να κάνει το βαμβάκι μη εύλεκτο. Οι τσέπες στο γόνατο στα παντελόνια είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικό ύφασμα: Cordura®. Παρέχουμε διάφορα παντελόνια εργασίας από γνωστές και αξιόπιστες εταιρείες, όπως η HAVEP, Majestic, Sioen και Wrangler.

Αντρικά Παντελόνια

Ανάλογα με την εργασία έχουμε παντελόνια εργασίας με «κανονικές» τσέπες ή επιπλέον τσέπες. Αυτά προσφέρουν επιπλέον χώρο για την αποθήκευση εργαλείων, έτσι ώστε οι εργασίες να γίνονται ταχύτερα, για παράδειγμα, τα μολύβια και τα λοιπά εργαλεία να είναι εφικτά. Τσέπες στο γόνατο όπου οι επιγονατίδες μπορούν να τοποθετηθούν με έμφαση στο EN XNUMX: XNUMX + AXNUMX: XNUMX: Προστατευτικά γονάτου για εργασία σε γονατιστή θέση. Το πρότυπο αυτό ισχύει μόνο σε συνδυασμό με πιστοποιημένα γόνατα.

Γυναικεία Παντελόνια

Ψάχνετε για παντελόνια εργασίας για γυναίκες; Τα κανονικά παντελόνια εργασίας γενικά δεν είναι κολακευτικά και γι 'αυτό έχουμε και αρκετά παντελόνια εργασίας για γυναίκες. Έτσι, ως γυναίκα, μπορείτε να εργαστείτε με ασφάλεια και άνεση, με σωστή προστασία, αλλά με παντελόνια ειδικά για τις γυναίκες. Για παράδειγμα, το φάσμα των γυναικείων παντελονιών περιλαμβάνει παντελόνια denim και παντελόνια εργασίας με θήκες ενισχυμένες με Cordura®. Η γκάμα περιλαμβάνει επίσης παντελόνια εργασίας για παιδιά.