Εμφάνιση αποτελεσμάτων

Γιλέκα

Η γκάμα των γιλέκων μας αποτελείται από διαφορετικά γιλέκα, ώστε να μπορούν να λειτουργούν κατά τον καλύτερο τρόπο κατά τη διάρκεια της δουλειάς σας. Δείτε εδώ το ευρύ φάσμα των γιλέκων μας, από τα μανίκια υψηλής επισκεψιμότητας μέχρι τα σωσίβια σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 12402 Personal Floating Equipment. Η σειρά των γιλέκων μας περιλαμβάνει επίσης δροσερά γιλέκα.
Διαβάστε περισσότερα

Με τι μπορώ να σας βοηθήσω;

Ανακαλύψτε αμέσως όλες τις τιμές και επωφεληθείτε από το πλεονέκτημά σας.

Δεν έχετε λογαριασμό;
44 προϊόν (τα)
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
44 προϊόν (τα)
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2

Γιλέκα

Τα γιλέκα μας είναι ειδικά για να κάνουν τις συνθήκες ευκολότερες κατά τη διάρκεια της δουλειάς σας. Τα δροσερά μας γιλέκα σας βοηθούν να εκτελείτε άριστα τις κρύες συνθήκες εργασίας και να σας κρατάμε ζεστό και να αυξάνετε την αντοχή στο κρύο. Τα προσωπικά προωθητικά μας είναι κατάλληλα για μια συγκεκριμένη ομάδα χρηστών, δείτε παρακάτω πώς λειτουργεί αυτό. Επιπλέον, προσφέρουμε διάφορα γιλέκα κυκλοφορίας με μεγάλη ορατότητα.

Ζωνάκια

Το πρότυπο EN ISO 12402 αποτελείται από τέσσερα διαφορετικά πρότυπα. Τα πρότυπα αφορούν τα σωσίβια και τα βοηθήματα πλευστότητας, τα οποία ο καθένας περιγράφει έναν τύπο σωσίβιου που είναι κατάλληλος για μια συγκεκριμένη ομάδα χρηστών.

  • EN ISO 12402-5: 2006 γιλέκα ζωής (επίπεδο 50)

Η πλευστότητα δεν είναι μεγαλύτερη από το 50 Newton. Κατάλληλο μόνο για καλούς κολυμβητές που βρίσκονται σε προστατευμένο νερό. Δεν είναι ασφαλές με απώλεια αισθήσεων. Κατάλληλο για άτομα από το 40 kg.

  • EN ISO 12402-4: Σωσίβια 2006 (επίπεδο 100)

Η πλευστότητα δεν είναι μεγαλύτερη από το 100 Newton. Κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά που μπορούν να κολυμπήσουν και που βρίσκονται σε εσωτερικά ύδατα ή σε προστατευμένο νερό. Αυτά τα ζακέτα είναι περιορισμένα ασφαλή με απώλεια των αισθήσεων, ανάλογα με τα ρούχα που φοριούνται.

  • EN ISO 12402-3: Σωσίβια 2006 (επίπεδο 150)

Η πλευστότητα δεν είναι μεγαλύτερη από το 150 Newton. Κατάλληλο για κολυμβητές και μη κολυμβητές. Αυτό το γιλέκο είναι ασφαλές σε περίπτωση απώλειας των αισθήσεων υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Όταν φοράτε βαριά αδιάβροχη ενδυμασία, ασφαλώς περιορίζει την απώλεια των αισθήσεων.

  • EN ISO 12402-2: Σωσίβια 2006 (επίπεδο 275)

Η πλευστότητα δεν είναι μεγαλύτερη από το 275 Newton. Κατάλληλο για κολυμβητές και μη κολυμβητές στην ανοιχτή θάλασσα και σε εξαιρετικά δύσκολες καιρικές συνθήκες. Αυτό το γιλέκο είναι επίσης κατάλληλο για άτομα με βαριά αδιάβροχη ενδυμασία και είναι απόλυτα ασφαλές με απώλεια αισθήσεων σε όλες σχεδόν τις καιρικές συνθήκες.

Κυκλοφοριακά γιλέκα

Η γκάμα των γυναικείων γιλέκων μας περιλαμβάνει διάφορα γιλέκα στο λαιμό, στα χρώματα fluo-κίτρινο και πορτοκαλί. Και σε μεγέθη S έως και 4XL. Έχουμε επίσης ένα παιδικό γιλέκο κυκλοφορίας. Για παιδιά από το 3 έως και 14 έτη. Αυτό το γιλέκο συμμορφώνεται με το πρότυπο EN 1150: προστατευτικό ρουχισμό με υψηλή ορατότητα για μη επαγγελματική χρήση.