Εμφάνιση αποτελεσμάτων

Πρώτες Βοήθειες - CEDERROTH

Δυστυχώς, εκτός από όλους τους ατομικούς εξοπλισμούς προστασίας και τα μέτρα ασφαλείας, υπάρχει πάντα μια πιθανότητα ατυχήματος. Ένα ατύχημα στο οποίο είναι αναγκαία η παροχή Πρώτων Βοηθειών για Ατυχήματα (Πρώτες Βοήθειες) μπορεί πάντα να συμβεί. Μια εταιρεία που είναι σύμφωνα με το Νόμο Εργασίας υποχρεούνται να λαμβάνουν μέτρα στον τομέα των γυμνασίων και των πρώτων βοηθειών είναι μέρος αυτού. Σκεφτείτε τα μπαλώματα, τους επιδέσμους και τα ντους για μάτια / πρόσωπα.

Διαβάστε περισσότερα

Με τι μπορώ να σας βοηθήσω;

Ανακαλύψτε αμέσως όλες τις τιμές και επωφεληθείτε από το πλεονέκτημά σας.

Δεν έχετε λογαριασμό;
27 προϊόν (τα)
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
27 προϊόν (τα)
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2

Πρώτες βοήθειες

Κανείς δεν θέλει να μείνει άδειος σε ένα ατύχημα. Με τα σωστά μέσα και τη σωστή γνώση μπορεί γρήγορα να ενεργήσει στο πάτωμα εργασίας και κάποιος μπορεί να βοηθήσει. Ο χρόνος είναι δαπανηρός σε περίπτωση ατυχημάτων, και σε ορισμένες περιπτώσεις κάθε δευτερόλεπτο μετράει, γι 'αυτό είναι σημαντικό να έχουμε τα σωστά πράγματα πρώτης βοήθειας στην εταιρεία. Τα προϊόντα αυτής της κατηγορίας είναι απαραίτητα σε κάθε εταιρεία, για παράδειγμα βασικά αντικείμενα όπως τα μπαλώματα μέχρι τα ντους ματιών / προσώπου. Όλα για ασφάλεια.

Πρώτες βοήθειες

Οι πρώτες παραδόσεις ενίσχυσης μπορεί να απαιτείται από μια ξαφνική διαταραχή στην κατάσταση της υγείας ως αποτέλεσμα ενός ατυχήματος, ασθένειας, την απειλή του πνιγμού, αλλά επίσης να σκεφτούμε σχετικά με εκθέσεις σε επιβλαβείς επιδράσεις. Χρειάζεται χρόνος για να τα ατυχήματα που απαιτούν ένα ασθενοφόρο είναι παρών και ο χρόνος μπορεί μερικές φορές να δημιουργήσει μεγαλύτερη ζημιά. Είναι, επομένως, σημαντικό να δράσουμε αμέσως στα πρώτα δευτερόλεπτα και αυτό το σημείο όσο το δυνατόν γρηγορότερα δίνεται πρώτων βοηθειών.

BHV βαλίτσα

Ένα άλλο όνομα για το κιτ πρώτων βοηθειών / βαλίτσα είναι η βαλίτσα BHV. Αυτό είναι υποχρεωτικό για τις εταιρείες. Αυτή η περίπτωση χωρίζεται σε ενότητες έτσι ώστε το απαραίτητο υλικό να μπορεί να βρεθεί γρήγορα. Μια βαλίτσα BHV χρησιμοποιείται από άτομα που έχουν κάνει πρώτες βοήθειες ή BHV course. Έχουμε διαφορετικά για πρώτη βοήθεια ντυσίματαόπως για φορτηγά ή BHV. Αυτή η βαλίτσα είναι σφραγισμένη έτσι ώστε όλοι στο κατάστημα γνωρίζουν ότι τίποτα δεν λείπει σε αυτή την περίπτωση. Είναι σοφό να ελέγξει τη βαλίτσα κάθε χρόνο στην διάρκεια ζωής των προϊόντων, αλλά αυτό δεν είναι υποχρεωτικό. Τα περισσότερα επιθέματα έχουν διάρκεια ζωής περίπου 4 χρόνια.