Προσωρινά προσφέρουμε προϊόντα μόνο στο διαδίκτυο, όπου μπορούμε να εγγυηθούμε το απόθεμα. Για άλλα προϊόντα (αναπνευστική, κεφαλή, μάτια και πρόσωπο) παρακαλούμε επικοινωνήστε με το e-mail ή τηλέφωνο. 

Εξυπηρέτηση πελατών: Παραγγείλετε online

Η παραγγελία με το PBMonline.be είναι εύκολη. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε πώς λειτουργεί ακριβώς.

Επιλέξτε τα επιθυμητά προϊόντα, το μέγεθος, το χρώμα και τον αριθμό της επιλογής σας. Το προϊόν εμφανίζεται στην επάνω δεξιά γωνία του καλαθιού αγορών σας. Μπορείτε να συνεχίσετε τις αγορές ή να πληρώσετε άμεσα.


Το Καλάθι μου

Το καλάθι αγορών εμφανίζει την επισκόπηση της παραγγελίας σας. Μπορείτε ακόμα να καταργήσετε προϊόντα ή να αλλάξετε τον αριθμό. Εάν είστε ικανοποιημένοι με το περιεχόμενο, κάντε κλικ στο «Για παραγγελία».


Βήμα 1: Τα δεδομένα μου

Σε αυτή την οθόνη μπορείτε να εισάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία και τη διεύθυνση παράδοσης. Η εισαγωγή του αριθμού τηλεφώνου σας είναι προαιρετική.

Μετά την πρώτη παραγγελία σας, τα δεδομένα αυτά βρίσκονται στο σύστημα. Μην ξεχάσετε να καθορίσετε τη διεύθυνση παράδοσης εάν αυτό δεν είναι το ίδιο με τη διεύθυνση χρέωσης.


Βήμα 2: Πληρώστε

Πληρωμή εκ των προτέρων
Εάν επιλέξετε να πληρώσετε εκ των προτέρων, θα λάβετε έκπτωση πληρωμής 1,5%. Μπορείτε να το δηλώσετε στο ταμείο. Η έκπτωση αφαιρείται αμέσως.
Από τη στιγμή που λαμβάνουμε την πληρωμή παραγγέλλονται τα προϊόντα και παραδίδονται την ίδια ημέρα. 

Όροι πληρωμής  
Η συνήθης προθεσμία πληρωμής είναι 30 ημέρες μετά την ημερομηνία τιμολόγησης. 
Άλλοι όροι πληρωμής πρέπει να συμφωνηθούν και μπορεί να επηρεάσουν την τιμή. Όταν υπερβείτε την προθεσμία πληρωμής, θα σας ζητήσουμε πρώτα να πληρώσετε τους εκκρεμούς λογαριασμούς προτού μπορέσετε να πραγματοποιήσετε νέα παραγγελία.

Τα έξοδα αποστολής Βέλγιο
Το PBMonline.be χρησιμοποιεί τη χαμηλότερη τιμή για όλα τα προϊόντα. Παρόλα αυτά, προσπαθούμε να σας τα παραδώσουμε δωρεάν. Προς το συμφέρον του περιβάλλοντος μπορούμε μερικές φορές να αποφασίσουμε ότι μια παράδοση θα παραδοθεί λίγες μέρες αργότερα. Αυτό είναι βέβαια με αμοιβαία συμφώνηση και μόνο μετά την έγκρισή σας.  

Για παραγγελίες από την Ολλανδία ισχύει το ίδιο για παραγγελίες από το Βέλγιο. 


Βήμα 3: Επιβεβαίωση

Θα λάβετε αμέσως μια επιβεβαίωση της παραγγελίας σας στην οθόνη σας και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Έχετε κάποιες ερωτήσεις; Κλήση (+ 32) (0) 473-55 98 47. Είμαστε διαθέσιμοι σε εργάσιμες ημέρες από 9:17 εως 00:XNUMX. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε με την παραγγελία σας ή τις ερωτήσεις σας!