Σκούρο βαμβάκι

Σκουφάκια βαμβακιού σκούρου βαμβακιού απορροφήστε όπως και τα ανοιχτόχρωμα πανιά καθαρισμού. Όταν το κουρέλι είναι βρώμικο δεν θα το δείτε αυτό, αυτό μπορεί να είναι μειονέκτημα. Αυτά τα πανιά καθαρισμού είναι σημαντικά φθηνότερα. Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχει απλώς πιο σκούρα ρούχα σε κυκλοφορία από τα παστέλ χρώματα.

Διαβάστε περισσότερα

Με τι μπορώ να σας βοηθήσω;

Ανακαλύψτε αμέσως όλες τις τιμές και επωφεληθείτε από το πλεονέκτημά σας.

Δεν έχετε λογαριασμό;
1 προϊόν (τα)
1 προϊόν (τα)

Πολύχρωμα λαστιχένια κουρέλια

Τα χρωματικά ράκη για στίλβωση έχουν την ίδια απορροφητικότητα με τα λευκά ή τα ελαφρά κουρτίνες. Σε γενικές γραμμές, τα πολύχρωμα ρούχα στίλβωσης χρησιμοποιούνται συχνά για βαριά και πολύ βαριά ρυπανθείσα εργασία. Τα πολύχρωμα ράκη για στίλβωση είναι ιδανικά για όταν το χρώμα δεν έχει σημασία και τα υφάσματα είναι πολύ βρώμικα ούτως ή άλλως κατά τον καθαρισμό του περιβάλλοντος εργασίας, όπως είναι τα δωμάτια και τα μηχανήματα. Είναι επίσης οικονομικά υπεύθυνοι, επειδή μπορούν να ξεπλυθούν και να επαναχρησιμοποιηθούν αρκετές φορές.

Σκουφάκια βαμβακιού σκούρου βαμβακιού

Με βαμβακερά κουρτίνες βαφής από βαμβάκι, είναι λιγότερο σαφές ότι βλέπετε τι έχετε αφαιρέσει από τη βρωμιά κατά το βούρτσισμα / σκούπισμα. Όταν εργάζεστε με διαλύτες, συνιστάται να χρησιμοποιείτε λευκά ράκη για στίλβωση, καθώς τα βαμβακερά ρούχα σκούπας βαμβακιού μπορεί να έχουν συνθετικά υφάσματα και εκτυπώσεις για το χρώμα. Λόγω της χημικής επίδρασης του διαλύτη με το πανί, το χρώμα μπορεί να απελευθερωθεί. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των κουβερτών σκουρόχρωμου βαμβακιού είναι ότι έχουν μαύρη ποιότητα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν καλά για βαρύτερο καθαρισμό. Είναι επίσης επαναχρησιμοποιήσιμα.