Εμφάνιση αποτελεσμάτων

Terry

Ο Terry απορροφά περισσότερη υγρασία από τα συνηθισμένα κουρτίνες λείανσης βαμβακιού. Αυτά τα κουρέλια χρησιμοποιούνται για την ξήρανση των επιφανειών. Το συμπύκνωμα μπορεί να αφαιρεθεί μαζί με αυτό, αλλά και το πετρέλαιο ή άλλες ουσίες. Η λευκή ποιότητα εγγυάται ότι βλέπετε πού είναι τα βρωμιά. Με το χρωματισμένο φλοτέρι βλέπετε αυτό λιγότερο καλά.

Τα υφάσματα καθαρισμού υφασμάτων Terry είναι μαλακά και κατάλληλα για στίλβωση, αλλά μπορούν επίσης να απορροφούν πολύ καλά τις ουσίες.

Διαβάστε περισσότερα

Με τι μπορώ να σας βοηθήσω;

Ανακαλύψτε αμέσως όλες τις τιμές και επωφεληθείτε από το πλεονέκτημά σας.

Δεν έχετε λογαριασμό;

Κανένα προϊόν δεν ταιριάζει με την επιλογή.

Terry πανιά πανί

Τα ράφια από στίλβωμα από φρυγανιές είναι κατασκευασμένα από παλαιά και πλυμένα υφαντά. Ιδανικό για χώρους εργασίας με μεγάλη ρύπανση, επειδή έχουν υψηλή αντοχή σε εφελκυσμό και υψηλή απορροφητικότητα. Τα υφάσματα γυαλίσματος Terry πανί έχουν επίσης μια σταθερή ποιότητα και με αυτές τις ιδιότητες μπορούν να καθαρίσουν το βαρύτερο βρωμιά. Μπορούν να απορροφήσουν καλά τα υγρά και να καθαρίσουν την λεπτή μηχανική εργασία.

Terry βερνίκι ύφασμα

Τα κουρέλια από φελλό είναι επαναχρησιμοποιήσιμα και διατίθενται σε λευκό και έγχρωμο. Με τα λευκά κουρτίνες, βλέπετε καλύτερα ότι απορροφούν βρωμιά και όταν είναι πολύ βρώμικα για χρήση. Αλλά τα χρωματιστά κουρέματα terry δεν λειτουργούν καλύτερα λόγω του χρώματος. Χρωματιστά terry είναι πολύ περισσότερο και διαθέσιμα για να κάνουν κουρέλια εδώ από λευκό. Τα terry πανιά είναι επομένως χρωματιστά και δεν εκπέμπουν.

Λευκά κουρτίνες

Εκτός από την απορρόφηση ουσιών και υγρών, τα πανιά λευκού υφάσματος από terry μπορούν επίσης να είναι χρήσιμα για την εύρεση διαρροών λαδιού. Αυτά μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν κάτω από ένα μηχάνημα και στη συνέχεια θα δείτε αυτόματα εάν τυχόν σταγόνες λαδιού καταλήγουν στο πανί. Κατάλληλο για διαφορετικά εργαστήρια διαφόρων τύπων βιομηχανιών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διαφορετικές εργασίες καθαρισμού.