Λευκό βαμβάκι

Τα λευκά βαμβακερά χαλιά είναι ιδανικά για ένα τελικό φινίρισμα παρκέ, ξύλου ή άλλων υλικών, όπου ένα κουρέλι δεν μπορεί να αφήσει πίσω τις ρωγμές ή τα βρωμιά. Το βαμβάκι απορροφά υπολείμματα κόλλας και μπορείτε να δείτε αν το κουτάλι είναι βρώμικο ή όχι.

Τα λευκά σακουλάκια καθαρισμού βάμβακος διατίθενται σε κιλά 10 ή σε κιλά 25.

Διαβάστε περισσότερα

Με τι μπορώ να σας βοηθήσω;

Ανακαλύψτε αμέσως όλες τις τιμές και επωφεληθείτε από το πλεονέκτημά σας.

Δεν έχετε λογαριασμό;
1 προϊόν (τα)
1 προϊόν (τα)

Λευκά βαμβακερά κουρτίνες

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των λευκών βαμβακερών κουρελιών είναι ότι δεν αποδίδουν χρώμα και μπορείτε εύκολα να ελέγξετε ότι η επιφάνεια που πρέπει να καθαριστεί είναι καθαρή. Τα λευκά βαμβακερά πανιά χρησιμοποιούνται συχνά από άποψη υγιεινής. Όταν εργάζεστε με διαλύτες, συνιστούμε τη χρήση λευκών βαμβακερών κουρελιών καθώς δεν θα ρίξουν χρώμα που θα μπορούσε να απελευθερωθεί από τον διαλύτη. Ένα άλλο πλεονέκτημα των λευκών βαμβακερών κουρελιών είναι ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλές φορές, επομένως έχετε επίσης περιβαλλοντική συνείδηση.

Λευκό βαμβάκι

Τα λευκά βαμβακερά ρούχα είναι επίσης κατάλληλα για απορρόφηση λίπους και υγρασίας, καθιστώντάς τα κατάλληλα για εργαστήρια όπως γκαράζ, λεπτό μέταλλο, ηλεκτρονικά και πολλά άλλα. Τα λευκά βαμβακερά ρούχα είναι επίσης εξαιρετικά κατάλληλα για ναυτιλία. Το βαμβάκι είναι μια ισχυρή ουσία. Τα λευκά σακουλάκια καθαρισμού βαμβακιού συσκευάζονται σε κουτί διανομέα ή σε σακούλα. Διατίθεται σε κιλά 10 ή 25. Επειδή τα λευκά βαμβακερά υφάσματα βρίσκονται σε κουτί, τα αχρησιμοποίητα κουρτίνες παραμένουν καθαρά.

Λευκά βαμβακερά ράβια στίλβωσης

Τα λευκά βαμβακερά πανιά καθαρισμού είναι κατασκευασμένα από ρούχα που δεν μπορούν πλέον να φορεθούν και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εργασίες καθαρισμού και στίλβωσης. Σκεφτείτε πλυμένα και ανακυκλωμένα υφάσματα όπως βαμβακερά πουκάμισα. Τα λευκά βαμβακερά πανιά είναι καλά για τη στίλβωση λείων επιφανειών, όπως αυτοκινήτων ή καθαρισμού μηχανικών. Αλλά τα λευκά βαμβακερά πανιά είναι επίσης ιδανικά για το τελικό φινίρισμα ξύλου ή άλλων υλικών όπου δεν πρέπει να αφήνονται ίχνη ή βρωμιά. Το βαμβάκι απορροφά καλά τα υπολείμματα κόλλας.