Λευκό βαμβάκι

Τα λευκά βαμβακερά χαλιά είναι ιδανικά για ένα τελικό φινίρισμα παρκέ, ξύλου ή άλλων υλικών, όπου ένα κουρέλι δεν μπορεί να αφήσει πίσω τις ρωγμές ή τα βρωμιά. Το βαμβάκι απορροφά υπολείμματα κόλλας και μπορείτε να δείτε αν το κουτάλι είναι βρώμικο ή όχι.

Τα λευκά σακουλάκια καθαρισμού βάμβακος διατίθενται σε κιλά 10 ή σε κιλά 25.

Διαβάστε περισσότερα

Με τι μπορώ να σας βοηθήσω;

Ανακαλύψτε αμέσως όλες τις τιμές και επωφεληθείτε από το πλεονέκτημά σας.

Δεν έχετε λογαριασμό;
3 προϊόν (τα)
3 προϊόν (τα)

Λευκά βαμβακερά κουρτίνες

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των λευκών βαμβακερών ρούχων είναι ότι δεν εκπέμπουν κανένα χρώμα και μπορείτε εύκολα να ελέγξετε αν η καθαρή επιφάνεια είναι καθαρή. Τα λευκά βαμβακερά ρούχα χρησιμοποιούνται συχνά από υγειονομική άποψη. Κατά την εργασία με διαλύτες συνιστούμε να χρησιμοποιείτε λευκά βαμβακερά υφάσματα, καθώς δεν απελευθερώνουν κανένα χρώμα που μπορεί να απελευθερωθεί από το διαλύτη. Ακόμα ένα πλεονέκτημα για τα λευκά βαμβακερά κουρέλια είναι ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλές φορές, έτσι είστε επίσης περιβαλλοντικά συνειδητοί.

Λευκό βαμβάκι

Τα λευκά βαμβακερά ρούχα είναι επίσης κατάλληλα για απορρόφηση λίπους και υγρασίας, καθιστώντάς τα κατάλληλα για εργαστήρια όπως γκαράζ, λεπτό μέταλλο, ηλεκτρονικά και πολλά άλλα. Τα λευκά βαμβακερά ρούχα είναι επίσης εξαιρετικά κατάλληλα για ναυτιλία. Το βαμβάκι είναι μια ισχυρή ουσία. Τα λευκά σακουλάκια καθαρισμού βαμβακιού συσκευάζονται σε κουτί διανομέα ή σε σακούλα. Διατίθεται σε κιλά 10 ή 25. Επειδή τα λευκά βαμβακερά υφάσματα βρίσκονται σε κουτί, τα αχρησιμοποίητα κουρτίνες παραμένουν καθαρά.

Λευκά βαμβακερά ράβια στίλβωσης

Τα λευκά βαμβακερά πανάκια καθαρισμού είναι φτιαγμένα από ρούχα που δεν μπορούν πλέον να φορεθούν και είναι καλά να χρησιμοποιηθούν για τυποποιημένες ή λεπτές εργασίες λείανσης και στίλβωσης. Σκεφτείτε τις καλλιέργειες και τα ανακυκλωμένα υφάσματα, όπως τα πουκάμισα από βαμβάκι. Τα λευκά βαμβακερά κουρτίνες είναι κατάλληλα για τη λείανση ομαλών επιφανειών όπως τα αυτοκίνητα ή ο καθαρισμός των λεπτών μηχανικών. Αλλά και το τελικό φινίρισμα ξύλου ή άλλων υλικών, όπου δεν μπορεί να παραμείνουν ρωγμές ή βρωμιά, είναι άσπρα βαμβακερά ρούχα τέλεια. Το βαμβάκι απορροφά τα υπολείμματα της κόλλας καλά.