Μικτά υφάσματα

Ένα μείγμα από βαμβάκι και πολυεστέρα χρησιμοποιείται συνήθως στον βιομηχανικό καθαρισμό. Ο πολυεστέρας δεν απορροφά. Τα κουρέλια χρησιμοποιούνται συνήθως για να σκουπίσετε κάτι μακριά, για να μην κάνετε κάτι καθαρό. Το σκούπισμα μιας μεγάλης ποσότητας γράσου ή ελαίου από μια επιφάνεια είναι η πιο κοινή εφαρμογή. Οι ελάχιστες ποσότητες είναι ανά παλέτα.

Διαβάστε περισσότερα

Με τι μπορώ να σας βοηθήσω;

Ανακαλύψτε αμέσως όλες τις τιμές και επωφεληθείτε από το πλεονέκτημά σας.

Δεν έχετε λογαριασμό;

Κανένα προϊόν δεν ταιριάζει με την επιλογή.

Μικτά πανάκια καθαρισμού

Αυτά τα κουρτίνες λείανσης είναι κατασκευασμένα από μικτά υφάσματα. Είναι κατασκευασμένα από συνθετικές ίνες πολυεστέρα και βαμβάκι και είναι πολύ κατάλληλα για βαριές και εξειδικευμένες εργασίες όπου οι ευπαθείς επιφάνειες πρέπει να καθαριστούν ή να σκουπιστούν. Τα μικτά απορρυπαντικά καθαρισμού είναι εύχρηστα σε συνδυασμό με διαλύτες ή διαλύτες και είναι ιδανικά για περιβάλλοντα όπου χρησιμοποιούνται τρόφιμα. Μπορούν επίσης να επαναχρησιμοποιηθούν.

Ο συνδυασμός βαμβακιού και πολυεστέρα έχει σαν αποτέλεσμα ένα πολύ ισχυρό πανί καθαρισμού που ικανοποιεί τις απαιτήσεις στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας, της εκτύπωσης και της ζωγραφικής.