Εμφάνιση αποτελεσμάτων

Ανοιχτόχρωμο βαμβάκι

Τα ανοιχτά χρωματιστά κουκλάκια βοηθούν στην εργασία καθαρά, ιδανικά για τα καταστήματα αυτοκινήτων, τις εταιρείες συναρμολόγησης, τις τσιμπίδες κλπ. Είναι μια τέλεια εναλλακτική λύση για τον καθαρισμό χαρτιού.

Διαβάστε περισσότερα

Με τι μπορώ να σας βοηθήσω;

Ανακαλύψτε αμέσως όλες τις τιμές και επωφεληθείτε από το πλεονέκτημά σας.

Δεν έχετε λογαριασμό;
1 προϊόν (τα)
1 προϊόν (τα)

Ανοιχτά βαμβακερά κουρτίνες για βαμβάκι

Τα ελαφριά βαμβακερά πανιά καθαρισμού είναι κατασκευασμένα από ρούχα που δεν μπορούν πλέον να φορεθούν, όπως πλυμένα και ανακυκλωμένα πόλο. Αλλά και λεπτά μπλουζάκια και κοστούμια τζόκινγκ. Επειδή τα ελαφριά βαμβακερά πανιά καθαρισμού μπορούν να κατασκευαστούν από αυτό, είναι μαλακά και απορροφούν καλά το λάδι και το νερό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα ελαφριά βαμβακερά πανιά είναι κατάλληλα για χρήση στη βιομηχανία, αλλά και για εταιρείες βαφής, εταιρείες συναρμολόγησης και εταιρείες εκτύπωσης. Επιπλέον, είναι φυσικά απαλλαγμένα από κουμπιά, φερμουάρ και παρόμοια, έτσι ώστε να μην αφήνουν γρατσουνιές.

Ελαφρώς χρωματιστά χνουδωτά κουρτίνες

Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε ελαφρά βαμβακερά κουβέρτες, που ονομάζονται επίσης ανοιχτά χρωματιστά κουρτίνες. Εδώ τα κουρέλια ταξινομούνται κατά χρώμα και τα ελαφρύτερα χρώματα αντιπροσωπεύονται σε αυτήν την κατηγορία. Τα ανοιχτόχρωμο κουρτίνες λείανσης είναι γνωστά για την ικανότητά τους να απορροφούν πολύ υγρό. Τα ανοιχτόχρωμα πανιά καθαρισμού είναι διαθέσιμα σε κουτιά των κιλών 10 και τσάντες 10 25 κιλά ή κιλά. Τα κουρέλια καθαρισμού ανοιχτόχρωμα είναι colorfast και μη έκδοση και είναι κατάλληλα για χονδροειδείς ακαθαρσίες.