Εμφάνιση αποτελεσμάτων

Ανοιχτόχρωμο βαμβάκι

Τα ανοιχτά χρωματιστά κουκλάκια βοηθούν στην εργασία καθαρά, ιδανικά για τα καταστήματα αυτοκινήτων, τις εταιρείες συναρμολόγησης, τις τσιμπίδες κλπ. Είναι μια τέλεια εναλλακτική λύση για τον καθαρισμό χαρτιού.

Διαβάστε περισσότερα

Με τι μπορώ να σας βοηθήσω;

Ανακαλύψτε αμέσως όλες τις τιμές και επωφεληθείτε από το πλεονέκτημά σας.

Δεν έχετε λογαριασμό;
3 προϊόν (τα)
3 προϊόν (τα)

Ανοιχτά βαμβακερά κουρτίνες για βαμβάκι

Τα πανιά καθαρισμού από βαμβάκι ανοιχτόχρωμη από ρούχα που δεν μπορεί να φορεθεί, η σκέψη των καλλιεργειών και ανακυκλώνονται πόλο. Αλλά και τα λεπτά μπλουζάκια και τα κοστούμια τζόγκινγκ. Λόγω των ανοιχτού βαμβακιού καθαρισμού βαμβακιού, είναι μαλακά και απορροφούν το πετρέλαιο και το νερό καλά. Ως εκ τούτου, τα ανοιχτόχρωμα κουρέλια βαμβάκι για καλή χρήση στη βιομηχανία, αλλά lakbedrijven επίσης και την επεξεργασία και την εκτύπωση σπίτια. Επίσης, είναι φυσικά χωρίς κουμπιά, φερμουάρ, κ.λπ., έτσι δεν θα το μηδέν φύγει.

Ελαφρώς χρωματιστά χνουδωτά κουρτίνες

Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε ελαφρά βαμβακερά κουβέρτες, που ονομάζονται επίσης ανοιχτά χρωματιστά κουρτίνες. Εδώ τα κουρέλια ταξινομούνται κατά χρώμα και τα ελαφρύτερα χρώματα αντιπροσωπεύονται σε αυτήν την κατηγορία. Τα ανοιχτόχρωμο κουρτίνες λείανσης είναι γνωστά για την ικανότητά τους να απορροφούν πολύ υγρό. Τα ανοιχτόχρωμα πανιά καθαρισμού είναι διαθέσιμα σε κουτιά των κιλών 10 και τσάντες 10 25 κιλά ή κιλά. Τα κουρέλια καθαρισμού ανοιχτόχρωμα είναι colorfast και μη έκδοση και είναι κατάλληλα για χονδροειδείς ακαθαρσίες.