Εμφάνιση αποτελεσμάτων

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΝΙΑ

Τα κουρευτικά στίλβωσης διατίθενται σε διάφορα υλικά. Τα βαμβακερά χαλιά απορροφούν το λάδι και το νερό, ο πολυεστέρας δεν το κάνει. Με τα σκοτεινά κουρέλια δεν βλέπετε ότι είναι ήδη βρώμικα. Αυτά είναι ιδανικά για εργασίες συντήρησης ή καθαρισμού πετρελαίου. Τα ανοιχτά χρωματιστά κουρέλια βοηθούν στην καθαρή εργασία, ιδανικά για αμαξώματα, εταιρείες συναρμολόγησης, ξυλουργούς κλπ.

Το λευκό λεπτό βαμβάκι είναι ιδανικό για παρκέ και άλλες εφαρμογές για τέλειο φινίρισμα. Δεν είστε σίγουροι ποιος τύπος ρούχων καθαρισμού ταιριάζει καλύτερα στην αίτησή σας; Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας δώσουμε συμβουλές.

Διαβάστε περισσότερα

Με τι μπορώ να σας βοηθήσω;

Ανακαλύψτε αμέσως όλες τις τιμές και επωφεληθείτε από το πλεονέκτημά σας.

Δεν έχετε λογαριασμό;
3 προϊόν (τα)
3 προϊόν (τα)

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΝΙΑ

Τα κουρτίνες λείανσης από την σειρά μας είναι κατασκευασμένα από βαμβάκι, πολυεστέρα και πετσετέ. Ανάλογα με τις εργασίες καθαρισμού, μπορείτε να επιλέξετε το επιθυμητό ύφασμα και το χρώμα. Με τα χαλιά καθαρισμού μας μπορείτε να απορροφήσετε ορισμένες ουσίες, αλλά μερικές φορές ένα κουτί καθαρισμού δεν είναι αρκετό για αυτό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η συλλογή μας περιέχει επίσης πολλά απορροφητές. Τα απορρυπαντικά καθαρισμού είναι μια καλή εναλλακτική λύση για τον καθαρισμό χαρτιού. Εάν εργάζεστε με διαλύτες, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε λευκά ράκη για στίλβωση επειδή δεν μπορούν να εκπέμπουν χρώμα.

Καθαριστικά υφάσματα

Οι υαλοκαθαριστήρες απορροφούν περισσότερη υγρασία από τα βαμβακερά υφάσματα. Το πλεονέκτημα των καθαριστικών υφασμάτων που είναι λευκά είναι ότι μπορείτε να δείτε καλύτερα όταν το γυαλιστικό σας είναι βρώμικο και είστε έτοιμοι για ένα καθαρό ή νέο πανί καθαρισμού. Τα σκοτεινά υαλοκαθαριστήρια απορροφούν ακριβώς όπως και τα ελαφριά ή λευκά υαλοκαθαριστήρες. Είναι μόνο φθηνότερα επειδή κυκλοφορούν πιο σκοτεινά ρούχα. Τα λευκά βαμβακερά υφάσματα είναι ιδανικά για το φινίρισμα παρκέ ή άλλων υλικών όπου δεν μπορεί να παραμείνουν ραβδώσεις ή ακαθαρσίες. Το βαμβάκι απορροφά βρωμιά ή κόλλα.

Σκουπίστε τα κουρέλια

Ένα πανί καθαρισμού μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολλές φορές κατά τη διάρκεια της εργασίας. Τα πανιά καθαρισμού είναι εξαιρετικά κατάλληλα για το γυάλισμα ή για παράδειγμα τον καθαρισμό αγωγών αέρα στο περιβάλλον εργασίας όπως το νοσοκομείο. Τα παχύτερα ρούχα σκουπίσματος είναι κατάλληλα για την αφαίρεση λίπους και λαδιού. Τα κουρευτικά καθαρισμού είναι διαθέσιμα σε σάκους και κουτιά. Τα κιβώτια είναι εύχρηστα και έχουν ένα άνοιγμα που το καθιστά εύκολο να αρπάξει τα πανιά καθαρισμού.