Προσωρινά προσφέρουμε προϊόντα μόνο στο διαδίκτυο, όπου μπορούμε να εγγυηθούμε το απόθεμα. Για άλλα προϊόντα (αναπνευστική, κεφαλή, μάτια και πρόσωπο) παρακαλούμε επικοινωνήστε με το e-mail ή τηλέφωνο. 

Επιστροφές

Επιστροφή αποστολών:

Παραδόθηκε λάθος προϊόν;

Το PBMonline.be συνδυάζει την παραγγελία σας με τη μεγαλύτερη δυνατή φροντίδα. Εάν παρ 'όλα αυτά λάβετε διαφορετικό προϊόν από αυτό που παραγγείλατε, μπορείτε φυσικά να μας επιστρέψετε αυτό το προϊόν. Τα έξοδα αποστολής για αυτό πληρώνονται από εμάς.
Δεν χρεώνουμε έξοδα αποστολής για την αποστολή του προϊόντος που παραγγέλθηκε από εσάς.
Καταγγέλλετε εντός 7 ημερών μετά την παράδοση.

Παραγγείλατε λάθος προϊόν;

Μπορεί να συμβεί ότι παραγγείλατε κατά λάθος ένα λάθος προϊόν από εμας. Παρόλο που δεν είμαστε νομικά υποχρεωμένοι για εταιρικές παραγγελίες, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν σε εμάς αν το προϊόν είναι άθικτο και είναι στην αρχική του συσκευασία. Σε αυτή την περίπτωση θα επιστρέψουμε το ποσό του προϊόντος στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Οι τυχόν διαβαθμισμένες εκπτώσεις υπολογίζονται. Δεν επιστρέφετε τα έξοδα αποστολής που πραγματοποιήσατε εσείς και τα έξοδα αποστολής που έχετε καταβάλει σε εμάς. Εάν πρόκειται για συγκεκριμένο στοιχείο παραγγελίας που (αυτό αναφέρουμε όταν επιβεβαιώνετε την παραγγελία σας), δεν μπορούμε να παραλάβουμε τα αγαθά.

Καταγγέλλετε εντός 7 ημερών μετά την παράδοση και μόνο με την αρχική απόδειξη αγοράς.

Η αναφορά επιστρέφει 

Πριν επιστρέψετε τα προϊόντα, πρέπει να τα καταχωρίσετε στο PBMonline.be για επιστροφή. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω τηλεφώνου ή e-mail. Μπορείτε να στείλετε email στο [προστασία μέσω email]

Διεύθυνση επιστροφής 

Μπορείτε να στείλετε την επιστροφή σας στο γραφείο μας στο Olen, Lammerdries East 31, CBT-Trans.