Προσωρινά προσφέρουμε προϊόντα μόνο στο διαδίκτυο, όπου μπορούμε να εγγυηθούμε το απόθεμα. Για άλλα προϊόντα (αναπνευστική, κεφαλή, μάτια και πρόσωπο) παρακαλούμε επικοινωνήστε με το e-mail ή τηλέφωνο. 

Σχετικά με εμάς

Ο σκοπός μας:

Επιτρέπουμεσε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να χρησιμοποιήσουν το σωστό ΕΠΠ για τη σωστή δουλειά. Βελτίωση της ποιότητας της εργασίας σε ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον με σεβασμό στο περιβάλλον, το άτομο και την κοινωνία.

Σχετικά με εμάς:

Το PBMonline.be αποτελεί ένα κοινό μέρος για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, συνεταιρισμoύς και τοπικές αρχές. Πουλάμε μόνο Β2Β. Το PBMonline.be είναι μια ηλεκτρονική επιχείρηση σε συνδυασμό με προσωπική επαφή με τον πελάτη. Ο ιστότοπος σας βοηθά να κάνετε τη σωστή επιλογή, αλλά εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε. Μόλις παραγγείλετε, θα χαρούμε να σας επισκεφθούμε μετά από την έγκρισή σας, για να σας βοηθήσουμε με την αγορά του ΕΠΠ σας.

Ανησυχία 

Το PBMonline.be θέλει να σας ελαφρύνει όσο το δυνατόν περισσότερο βάρος. Το κάνουμε αυτό με την αρχή «Βιαστείτε για Αναμονή». «Βιαστείτε» επειδή ο ιστότοπος σε συνδυασμό με την υπηρεσία μας διασφαλίζουν ότι θα λάβετε γρήγορα τις πληροφορίες που χρειάζεστε. «Αναμονή» γιατί αναμένουμε την απόφασή σας. Στην πράξη αυτό σημαίνει: παραγγείλετε έπειτα η PBMonline.be κάνει τα υπόλοιπα και σας ενημερώνει προληπτικά για την παραγγελία σας.