Εμφάνιση αποτελεσμάτων

Απορροφητικά

Τα απορροφητικά μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μεγάλο αριθμό εφαρμογών. Από την τακτική συντήρηση έως τον καθαρισμό επικίνδυνων χημικών. Τα απορροφητικά βοηθούν στη διατήρηση του εργασιακού περιβάλλοντος καθαρού και ασφαλούς και στη μείωση των περιβαλλοντικών ζημιών. Επιπλέον, μπορείτε να αποφύγετε τη χημική μόλυνση με αυτούς τους παράγοντες. Τα απορροφητικά διατίθενται σε διάφορα σχήματα και μεγέθη.

Διαβάστε περισσότερα

Με τι μπορώ να σας βοηθήσω;

Ανακαλύψτε αμέσως όλες τις τιμές και επωφεληθείτε από το πλεονέκτημά σας.

Δεν έχετε λογαριασμό;

Κανένα προϊόν δεν ταιριάζει με την επιλογή.

Τα απορροφητικά προορίζονται να χρησιμοποιηθούν για συγκεκριμένες εργασίες και υλικά. Ορισμένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για γενική συντήρηση, ενώ άλλα απορροφητικά έχουν σχεδιαστεί για τον καθαρισμό λαδιού ή χημικών. Η μεγάλη γκάμα απορροφητικών μας πληροί συγκεκριμένες απαιτήσεις. Δείτε παρακάτω τι.

Αμορτισέρ

Έχουμε ειδικούς απορροφητές για την απορρόφηση του πετρελαίου. Είναι υδρόφοβα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι υδατοαπωθητικά και αυτό τα καθιστά ιδανικά για την απορρόφηση του πετρελαίου σε περιοχές όπου υπάρχει επίσης νερό.

Βιομηχανικά απορροφητικά

Οι βιομηχανικοί απορροφητές είναι ιδανικοί για γρήγορη, ασφαλή και αποτελεσματική απορρόφηση λαδιού και άλλων βιομηχανικών υγρών, όπως λιπαντικό, βενζόλιο, αλλά και φυτικό μαγειρικό λάδι.

Χημικά απορροφητικά

Η ιδανική λύση για τον καθαρισμό επικίνδυνων ουσιών είναι τα χημικά απορροφητικά. Έχουν πολύ υψηλή ικανότητα απορρόφησης και είναι κατάλληλα για απορρόφηση μεγάλου αριθμού υγρών, συμπεριλαμβανομένων ακόμη και επιθετικών οξέων και αλκαλίων.

Τα απορροφητικά υλικά διατίθενται σε διάφορους τύπους και μεγέθη

Φύλλα και ρολά
Αυτοί οι απορροφητές μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέσα και γύρω από το περιβάλλον εργασίας. Απορροφούν διαρροές και σταγόνες, έχουν πολύ υψηλή απορροφητικότητα και είναι εύκολο στη χρήση.

Μίνι λουκάνικα - Μαξιλάρια
Ιδανικό για μηχανή διαρροής που περιέχει και απορροφά λάδι και υγρά κοπής. Έχουμε βιομηχανικά μίνι λουκάνικα και βιομηχανικά λουκάνικα απορρόφησης.

Σετ καθαρισμού επικίνδυνων ουσιών
Κάθε πακέτο απορρόφησης (διατρητική συσκευασία) περιέχει μια προσεκτικά επιλεγμένη επιλογή απορροφητικών για τους διάφορους σκοπούς. Αυτά τα πρακτικά κιτ είναι πολύ χρήσιμα για τον γρήγορο και αποτελεσματικό έλεγχο των επικίνδυνων υγρών.