Εμφάνιση αποτελεσμάτων

Απορροφητικά

Οι απορροφητές μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μεγάλο αριθμό εφαρμογών. Από τη συνήθη συντήρηση μέχρι τον καθαρισμό επικίνδυνων χημικών. Τα απορροφητικά στοιχεία βοηθούν να διασφαλιστεί ότι το περιβάλλον εργασίας παραμένει καθαρό και ασφαλές και μειώνει τις περιβαλλοντικές ζημίες. Επιπλέον, μπορείτε να αποφύγετε τη χημική ρύπανση με αυτούς τους παράγοντες. Τα απορροφητικά υλικά διατίθενται σε διάφορους τύπους και μεγέθη.

Διαβάστε περισσότερα

Με τι μπορώ να σας βοηθήσω;

Ανακαλύψτε αμέσως όλες τις τιμές και επωφεληθείτε από το πλεονέκτημά σας.

Δεν έχετε λογαριασμό;

Κανένα προϊόν δεν ταιριάζει με την επιλογή.

Τα απορροφητικά υλικά προορίζονται να χρησιμοποιηθούν για συγκεκριμένες εργασίες και υλικά. Ορισμένοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για γενική συντήρηση, ενώ άλλοι απορροφητές έχουν σχεδιαστεί για να καθαρίζουν πετρέλαιο ή χημικά. Η μεγάλη γκάμα απορροφητών μας ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένες απαιτήσεις. Δείτε παρακάτω.

Αμορτισέρ

Έχουμε ειδικούς απορροφητές για την απορρόφηση του πετρελαίου. Είναι υδρόφοβα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι υδατοαπωθητικά και αυτό τα καθιστά ιδανικά για την απορρόφηση του πετρελαίου σε περιοχές όπου υπάρχει επίσης νερό.

Βιομηχανικά απορροφητικά

Τα βιομηχανικά απορροφητικά υλικά είναι ιδανικά για γρήγορη, ασφαλή και αποτελεσματική απορρόφηση πετρελαίου και άλλων βιομηχανικών υγρών, όπως λιπαντικό, βενζίνη, αλλά και λαχανικό μαγειρικό λάδι.

Απορροφητικά χημικών ουσιών

Η ιδανική λύση για τον καθαρισμό επικίνδυνων ουσιών είναι οι απορροφητές χημικών ουσιών. Έχουν πολύ υψηλές απορροφητικές ικανότητες και είναι κατάλληλες για απορρόφηση μεγάλου αριθμού υγρών, συμπεριλαμβανομένων και των επιθετικών οξέων και αλκαλίων.

Τα απορροφητικά υλικά διατίθενται σε διάφορους τύπους και μεγέθη

Φύλλα και ρολά
Αυτοί οι απορροφητές μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέσα και γύρω από το περιβάλλον εργασίας. Απορροφούν διαρροές και σταγόνες, έχουν πολύ υψηλή απορροφητικότητα και είναι εύκολο στη χρήση.

Μίνι λουκάνικα - Μαξιλάρια
Ιδανικά γύρω από μια μηχανή διαρροής για να περιέχει και να απορροφά το πετρέλαιο και τα υγρά κοπής. Έχουμε βιομηχανικά μίνι λουκάνικα και βιομηχανικά λουκάνικα απορρόφησης.

Σετ καθαρισμού επικίνδυνων ουσιών
Κάθε πακέτο απορρόφησης (διατρητική συσκευασία) περιέχει μια προσεκτικά επιλεγμένη επιλογή απορροφητικών για τους διάφορους σκοπούς. Αυτά τα πρακτικά κιτ είναι πολύ χρήσιμα για τον γρήγορο και αποτελεσματικό έλεγχο των επικίνδυνων υγρών.