Προσωρινά προσφέρουμε προϊόντα μόνο στο διαδίκτυο, όπου μπορούμε να εγγυηθούμε το απόθεμα. Για άλλα προϊόντα (αναπνευστική, κεφαλή, μάτια και πρόσωπο) παρακαλούμε επικοινωνήστε με το e-mail ή τηλέφωνο. 

Εύρεση Εργασίας

Εκπρόσωπος

Η PBMonline.be αναζητά πάντα εκπροσώπους που θέλουν να επισκεφθούν και να συμβουλεύσουν πιθανούς πελάτες για τα προϊόντα μας. Με αυτόν τον τρόπο, όλοι μπορούν να εισέλθουν στον τομέα εργασίας με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια.

Σχετικά με το PBMonline.be

PBMonline.be είναι ο ιστότοπός μας για είδη ένδυσης ασφαλείας, ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό, χαρτί και προϊόντα υγιεινής, το PBMonline.be είναι χτισμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι ένας τέλειος βοηθός για την πώληση αυτών των προϊόντων στην περιοχή σας. Ο συνδυασμός των επαφών σας στην περιοχή σας με τις ανταγωνιστικές τιμές και την προσωπική εξυπηρέτηση είναι η ιδανική φόρμουλα για να συμβάλετε εύκολα το εισόδημά σας.

Η δουλειά

Επισκεφτείτε πιθανούς πελάτες. Είστε πελάτης που δεσμεύεται, όχι περιοχή δεσμεύεται. Σας στηρίζουμε με εξειδίκευση, δείγματα και φροντίζουμε για την παράδοση των αγαθών. Έχετε πρόσβαση σε όλες τις παραγγελίες από τους πελάτες σας μέσω της σύνδεσής σας και μπορείτε να ακολουθήσετε προσωπικά τη διαδικασία από την παραγγελία έως την πληρωμή. Λαμβάνετε κατάσταση του κύκλου εργασιών σας και του ποσοστού της προμήθειάς σας ανά μήνα. Τα κοινωνικά μέσα μας σάς στηρίζουν σε πωλήσεις με ενημερωτικά δελτία, ιστολόγια κλπ. Αυτή είναι η ιδανική ευκαιρία να πληρώσετε για τα πρόσθετα που κάνουν τη ζωή διασκεδαστική.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με την έναρξη της δραστηριότητάς σας ως δευτερεύουσα απασχόληση, έχοντας την απαραίτητη εμπειρία.

Έχετε γίνει ενθουσιασμένοι; Στείλτε το βιογραφικό και το κίνητρό σας στο [προστασία μέσω email].